2.2.13

Η Νατάσα Καραμανλή δίνει συμβουλές για καρκίνο μαστού

Υπήρξε μια από τις πιο αγαπητές συζύγους πολιτικών, και μάλιστα πρώην πρωθυπουργού, με τη δημοφιλία της να μετράται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, και να εκτιμάται ότι προσθέτει περαιτέρω πόντους στο προφίλ του συζύγου της, επί σειρά πολλών ετών.
Εξαιρετικά απλός άνθρωπος, η Νατάσα Παζαϊτη-Καραμανλή, είναι ακόμη και σήμερα “η Νατάσα”, για όσους τη γνωρίζουν από κοντά, αλλά και για όσους έχει τύχη να τη συναντήσουν σε κάποιο νοσοκομείο, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησής της.
Η Ιατρική άλλωστε “έκλεψε” τη γυναίκα που με τη σειρά της έκλεψε πριν από χρόνια την καρδιά του Κώστα Καραμανλή, και σήμερα εργάζεται σε ερευνητικό κέντρο στο Χαλάνδρι, το οποίο ειδικεύεται στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τομέα με τον οποίο έχει ασχοληθεί και η ίδια επί πολλά χρόνια.
Όπως λοιπόν αποκαλύπτει η “Real News”, η Νατάσα Καραμανλή χρησιμοποιεί το πατρικό επώνυμό της, και μέσω λογαριασμού στο Facebook,  δίνει συμβουλές σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα, ή που επιθυμούν να μάθαινουν περισσότερα για την πρόληψη και τη θεραπεία μιας ασθένειας-μάστιγας.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι από τους χρήστες του διαδικτύου που επικοινωνούν μαζί της, μιλούν στη Νατάσα Καραμανλή στον ενικό, και με τα σχόλια που καταθέτουν στη συγκεκριμένη σελίδα του Facebook, δείχνουν ότι την αισθάνονται “δικό τους άνθρωπο”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου