6.2.13

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ…ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Σε χαλαρό δείπνο με τσιπούρες καλεσμένος του δημάρχου Πειραιά Βασίλη  Μιχαλολιάκου πήγε ο πρωθυπουργός Αντώνης  Σαμαράς το βράδυ της Δευτέρας, σε έναν πρωτότυπο τρόπο του κ. Μιχαλολιάκου  να ενημερώσει την κυβέρνηση για τα προβλήματα του Δήμου.
Σύμφωνα με το «Έθνος», στο τραπέζι, ήταν προσκεκλημένοι και αρκετοί υπουργοί  της ΝΔ και πιο συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης, ο κ. Αρβανιτόπουλος, ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Σταϊκούρας, ενώ το «παρών» έδωσε και ο αδελφός του  δημάρχου Κούλης.
Το δείπνο ήταν πλούσιο, με πέντε πελαγίσιες τσιπούρες, σαλάτες και ορεκτικά  να σερβίρονται, ενώ τα…δύσκολα για τον κ. Σαμαρά, άρχισαν όταν ο κ. Μιχαλολιάκο τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του Πειραιά και υπέβαλλε διάφορα  αιτήματα.
Ο Πρωθυπουργός άκουσε με μεγάλο ενδιαφέρον τις προτάσεις του δημάρχου  για τις αναπλάσεις σημείων της πόλης, την προώθηση μεγάλων έργων υποδομής και  για την αξιοποίηση του ΟΛΠ, με τον κ. Χατζηδάκη να εκφράζεται θετικά θεωρώντας  ότι οι προτάσεις του βοηθάνε να επέλθει ανάπτυξη και τον κ. Σταϊκούρα να «αδειάζει» τον κ. Μιχαλολιάκο, λέγοντας του ότι πολλά από τα αιτήματα του θα  γίνουν μόνο με αυτοχρηματοδότηση, γιατί δεν υπάρχουν πόροι.
Η συζήτηση στράφηκε και στις απεργιακές κινητοποιήσεις των ναυτεργατών, με  τον κ. Σαμαρά να δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει το «δόγμα πυγμής» και να  αναφέρει ότι δεν μπορεί να λειτουργεί η κυβέρνηση «με δύο μέτρα και δύο σταθμά», αναφερόμενος προφανώς σε όσους ζητάνε να εξαιρεθούν από την δημοσιονομική  προσαρμογή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου