3.2.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Ο Πρόεδρος συνάντησε τον …Πρόεδρο του!!!

 Από τα απρόοπτα της Υπαπαντής στην Καλαμάτα  !
Θερμός  εναγκαλισμός δύο Προέδρων !
Ξαφνική επίσκεψη   στις εγκαταστάσεις της τηλεόρασης BEST   πραγματοποίησε  ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης  προκειμένου να τα «πεί » δια ζώσης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας   Ένωσης Περιφερειακών Ενημερωτικών  Καναλιών ,Νίκο Μπελογιάννη .
Παλιοί γνώριμοι οι δύο Πρόεδροι ….ας μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ιδιοκτήτης Τηλεοπτικού σταθμού (ΑΡΤ  Τηλεόραση ) και δημοσιογράφος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας  η συνάντηση των δύο προέδρων  ήταν σε «ζεστό κλίμα » με θερμές χειραψίες και  εναγκαλισμούς ,στην διάρκεια της οποίας ο κος Μπελογιάννης βρήκε την ευκαιρία να του μεταφέρει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ενημερωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί της Περιφέρειας    στο στάδιο μετάβασης  των καναλιών στην  ψηφιακή εκπομπή , μέσα στο δύσκολο οικονομικό κλίμα της εποχής που μας περιβάλλει  και ζήτησε την συμβολή του  για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνεχάρη τον Νίκο Μπελογιάννη  για την εκλογή του στην Προεδρία της Ένωσης  και υποσχέθηκε ότι θα είναι  αρωγός στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου