3.2.13

ο …Ανώμαλος, η λεχώνα και η εξέταση DNA

Ασύλληπτες σκηνές στους διαδρόμους της μαιευτικής κλινικής στο Νοσοκομείου του Ρίου

Καταστάσεις που αν δεν εξελίσσονταν κατ’ επανάληψη μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων ασθενών και συνοδών τους, στη μαιευτική κλινική του Ρίου δεν θα γινόντουσαν πιστευτές, σημειώθηκαν τόσο στο θάλαμο όσο και στους διαδρόμους του ιδρύματος.
Όλα ξεκίνησαν λίγες ώρες αφότου νεαρή μητέρα έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αμέσως με την έλευση στην κλινική του συζύγου της κοπέλας.
Τότε αυτή μόλις τον είδε μπροστά της άρχισε να ουρλιάζει, σηκώνοντας όλο τον όροφο στο πόδι και να απαιτεί την απομάκρυνσή του από κοντά της αλλά  και από το παιδί της, κάνοντας γνωστό πως δεν θέλει έν&alph a;ς ανώμαλος να του πλησιάζει.
Μάλιστα σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε να του επιτεθεί παρόλο που η κατάστασή της δεν της το επέτρεπε.
Η συνέχεια ήταν πιο αποκαλυπτική καθώς ο «νεόκοπος» μπαμπάς στην προσπάθεια του να πλησιάσει την λεχώνα αλλά και το παιδί, παρέμενε στο διάδρομο της κλινικής, όπου τον εντόπισε εκ νέου η σύζυγό ς του, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει νέος γύρος λεκτικών επιθέσεων.
Η νεαρή σε έξαλλη κατάσταση άρχισε πάλι να τον αποκαλεί ανώμαλο και να αποκαλύπτει σε όλους όσους ήταν στον χώρο, πως ο άντρας της είχε σεξουαλική επαφή κατ’ επανάληψη με τον προϊστάμενό του.
Στο άκουσμα της είδησης αυτός αντέδρασε φωνάζοντάς της, πως το παιδί δεν είναι δικό του αφού εργαζόταν εκτός Πατρών και οι … «ημερομηνίες δεν έβγαιναν» αποκαλύπτοντας της συγχρόνως, πως έχει &sigma ;τείλει εξώδικο, με το οποίο ζητά την πραγματοποίηση εξέτασης D.N.A. προκειμένου να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.
Οι ημέρες που ακολούθησαν μέχρι η νεαρή μητέρα να πάρει εξιτήριο από την κλινική, ήταν από διασκεδαστικές μέχρι θρίλερ, καθώς όταν επικρατούσαν στιγμές έντασης μεταξύ του ζευγαριού σηκώθηκαν ακόμα κ&alp ha;ι βέργες στις οποίες αναρτώνται οροί.
Η επόμενη σκηνή μεταξύ των δυο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική καθώς η σύζυγος και «φρέσκια» μητέρα, αποκάλυψε προς τέρψη συγγενών και ασθενών του ορόφου όπου νοσηλευόταν, πως ο άντρας της «πήγαι&nu ;ε με τον προϊστάμενό του», τον οποίο μάλιστα πλήρωνε και από πάνω, με αποτέλεσμα  ο εραστής του να του έχει φάει περισσότερα από 40.000 ευρώ.
Τα πιο ωραία ήρθαν όταν ο ίδιος ο υπό διωγμό σύζυγος αποδέχθηκε πως όχι μόνο είχε ερωτική συνεύρεση με τον προϊστάμενο του, αλλά ότι ο τελευταίος τον ακολούθησε και στην ιατρική υπηρεσία που υπηρετεί, προκειμένου να είναι μαζί, ενώ τον απειλούσε πως εάν διακόψει την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, θα του κάνει κακό μεταθέτοντάς τον σε άλλη πόλη.
Τα όσα συνέβησαν επί τέσσερις ημέρες στους θαλάμους και τους διαδρόμους πολλές φορές παρέπεμπαν σε μαύρη κωμωδία, καθώς για να κατέβουν οι τόνοι επιστρατευτήκαν πολλές φορές συγγενείς &kapp a;αι φίλοι, αλλά μάταια, καθώς ακόμα και την  ώρα που η μητέρα και το νεογέννητο πήραν εξιτήριο, συνέβησαν τραγελαφικές καταστάσεις.
Η τελευταία σκηνή, που θ’ αφήσει για καιρό το στίγμα της στο προσωπικό αλλά και σε όσους βρέθηκαν στην μαιευτική κλινική του Ρίου, παίχθηκε την ώρα που ο σύζυγος μετά από ένα μικρό διάστημα ανακω&chi ;ής με την …σύζυγό του, ανέφερε πως έφευγε για να πάει να δηλώσει την γέννηση του παιδιού καθώς αυτή είχε καθυστερήσει  τέσσερις ημέρες.
Τότε η σύζυγος του που είχε βγει στο διάδρομο για να κινηθεί λίγο, έχοντας μαζί της και μια κινούμενη «τρίαινα» ορού, άρχισε να ουρλιάζει και να δηλώνει πως δεν θα αφήσει έναν ανώμαλο να πάει να &del ta;ηλώσει πως είναι ο πατέρας του παιδιού
Δείτε το LINK

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου