21.3.13

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ! Δωρεά 20.000 ευρώ για καθημερινή διανομή κουλουριών σε οικονομικά αδύναμους μαθητές

Χειρονομία αγάπης από δύο "Ανώνυμους" Πατρινούς !!! 
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δημάρχου της Πάτρας για τη στήριξη των οικονομικά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ιδίως των μαθητών της πόλης μας,  δύο συμπολίτες μας οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, διέθεσαν ποσό 20.000 ευρώ στον Δήμο της Πάτρας για την καθημερινή  παροχή ενός δωρεάν κουλουριού στους μαθητές οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης μας.
Οι επιταγές από τους συμπολίτες μας, δόθηκαν στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Γιάννη Δημαρά ο οποίος τις παρέδωσε στον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ανδρέα Φίλια, που με τη σειρά του θα τις διαθέσει στις Σχολικές Επιτροπές προκειμένου να διατεθούν στους μαθητές της Πάτρας.
Η  πραγματικότητα σήμερα καταδεικνύει ότι αρκετοί μαθητές σχολείων της πόλης μας, λόγω της  οικονομικής ανέχειας των οικογενειών τους, προσέρχονται στο σχολείο τους υποσιτισμένοι.
Ο Δήμος Πατρέων, από πέρυσι, με τα πενιχρά οικονομικά διαθέσιμα, θεσμοθέτησε τη διανομή δωρεάν κουλουριού σε μαθητές των σχολείων και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει αυτή τη δράση και στο μέλλον, σε συνεργασία και με ευαισθητοποιημένους πολίτες που κάνουν πράξη την αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
Ο κ. Δημαράς ευχαρίστησε θερμά  τους συμπολίτες μας για τη θερμή κίνησή τους και την ευαισθησία και την ανθρωπιά που επιδεικνύουν και  ευχήθηκε  η πράξη τους να βρει μιμητές,
Η διανομή κουλουριών στους μαθητές της Πάτρας θα ξεκινήσει από την ερχόμενη εβδομάδα ευθύνη της Αντιδημαρχίας Παιδείας διαμέσου των Σχολικών Επιτροπών και πάντα  σε συνεργασία με τους  Συλλόγους  Διδασκόντων και τους Συλλόγους Γονέων..patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου