2.3.13

Ελληνίδα τηλεστάρ συνελήφθη για πορνεία!

Είναι πασίγνωστη στο τηλεοπτικό κοινό, ψηλή, εντυπωσιακή, με αστραφτερό χαμόγελο, τέλεια σμιλεμένο σώμα και καθημερινή τηλεοπτική παρουσία σε πάνελ επιτυχημένης εκπομπής.

Ωστόσο, όταν έσβηναν οι προβολείς του στούντιο, η νεαρή γυναίκα, που ξεκίνησε από το χώρο του μόντελινγκ, αλλά κάνει και τα πρώτα της βήματα στη δημοσιογραφία, πλάγιαζε με επιχειρηματίες και τρανταχτά ονόματα της Βόρειας Ελλάδας έναντι αρκετών εκατοντάδων ευρώ. Μάλιστα, προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες και κάθε Σαββατοκύριακο εκτός συνόρων, όπου και τη συνέλαβαν.

Όπως δημοσιεύει το ένθετο "Secret" των Παραπολιτικών και σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχουν συντάξει οι αστυνομικές αρχές στη Βουλγαρία, η εκρηκτική πανελίστρια έφτανε αεροπορικώς στη Σόφια σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά. Στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας την παραλάμβαναν μέλη σπείρας, ένας 38χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος και ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός και οδικώς την μετέφεραν σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Το ροζ κύκλωμα οργάνωνε τα ερωτικά ραντεβού της Ελληνίδας πανελίστριας με τρόπο σχεδόν αριστοτεχνικό: εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι "επισκέπτες" της έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα. Οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κιόλας βράδυ της διαμονής της πανελίστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο του Μπάνσκο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επί… βουλγαρικού εδάφους μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Η σύλληψη της Ελληνίδας τηλεοπτικής σταρ έγινε επί το έργον, ύστερα από παρακολούθηση των αστυνομικών Αρχών της Βουλγαρίας την περασμένη Παρασκευή, και μάλιστα, όπως μαρτυρούν οι αποκλειστικές πληροφορίες του "Secret", κρατήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, οπότε και με εγγύηση μερικών χιλιάδων ευρώ αφέθηκε ελεύθερη από τον εισαγγελέα να επιστρέψει στη χώρα μας, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους επόμενους μήνες.

Στο κανάλι, πάντως, όπου εργάζεται και στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει δεν γνωρίζει -ακόμη- κανείς για τα εκτός Ελλάδας αμαρτωλά της Σαββατοκύριακα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου