8.3.13

Ανεξάρτητη κάθοδο στις εκλογές προαναγγέλλει ο Αλαβάνος...

Την ανεξάρτητη κάθοδο του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής στις εκλογές προανήγγειλε επί της ουσίας, μιλλωντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Α 9.89, ο Αλέκος Αλαβάνος, απορρίπτοντας ενδεχόμενο συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ή ΔΗΜΑΡ.

«Έχω διαχωρίσει το δρόμο μου από το ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Μετώπου, ενώ κατέστησε σαφές ότι το κίνημά του δεν έχει κοινά στοιχεία με τη ΔΗΜΑΡ.

«Τι σημαίνει σήμερα συνένωση των δυνάμεων της αριστεράς; Τι κοινό θα μπορούσαμε να έχουμε εμείς με τη ΔΗΜΑΡ;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Πιστεύω στη συλλογική ηγεσία και στη δημοκρατική συμμετοχή των πολιτών. Έχω διακρίνει ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να μιλήσουν με απόλυτη ειλικρίνεια στον κόσμο» πρόσθεσε.

«Είχα διαβάσει ότι η Ελλάδα θα πάει σε εμφύλιο πόλεμο και δεν το κατάλαβα τότε, αλλά τώρα το καταλαβαίνω», είπε ακόμη ο κ. Αλαβάνος, τονίζοντας ότι «η οργή δε χρειάζεται να είναι τυφλή και μέσα στην κοινωνία η μια κατηγορία να απαξιώνει την άλλη. Αυτή η απαξίωση της πολιτικής είναι ένα φαινόμενο, όχι μόνο ελληνικό και θέλει απάντηση με μια ριζική αλλαγή των κανόνων της πολιτικής»...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου