1.3.13

Στο Νοσοκομείο αστυνομικός της Τροχαίας από άγριο Ξυλοδαρμό

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 40χρονος αστυνομικός της Tροχαίας, από 50χρονο, στο κέντρο της πόλης! - Κανείς δεν μπορούσε να τον γλιτώσει από τα χέρια του 
Στη Νευροχειρουγική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύτεται από το πρωί της Πέμπτης ένας 40χρονος Αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας του Αγίου Νικολάου.

Ο άτυχος αστυνομικός έπεσε θύμα της προκλητικής επίθεσης από άτομο γνωστό στην τοπική κοινωνία, το οποίο έχει νοητική υστέρηση, και κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει διάφορα προβλήματα με την συμπεριφορά του.

Μάλιστα έχει χαστουκίσει και την Ειρηνοδίκη του Αγίου Νικολάου!


Ο άτυχος αστυνομικός το πρωί της περασμένης Τετάρτης πήγε στο κέντρο της πόλης προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία και να εμποδίσει την παράνομη στάθμευση που κατά κόρον παρατηρείται, στον Αγιο Νικόλαο.

Για κακή του τύχη εκεί βρισκόταν και ο 50χρονος, ο οποίος μόλις αντελήφθη την παρουσία του αστυνιμικού έγινε μαινόμενος ταύρος: άρχισε να τον χτυπάει και να του ρίχνει κλωτσιές, τον έριξε στο δρόμο και συνέχισε και εκεί να τον χτυπά αλύπητα!

Ο 40χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, ενώ χθες το πρωί μεταφέρθηκε στη Νευροχειρουγική Κλινική του ΠΑΓΝΗ καθώς τα τραύματά του ήταν σοβαρά, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκεί
Ο 50χρονος συνελήφθη.
cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου