8.3.13

ΕΡΧΟΝΤΑΙ Καταιγίδες το Σάββατο !

Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού αιγαίου προβλέπει για το Σάββατο 9 Μαρτίου η ΕΜΥ. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Ανεμοι νοτιοδυτικοί τοπικά μέχρι 6 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη καιρός: στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. 'Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 5 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. 'Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 8 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα σταματήσουν. 'Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 6 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και βαθμιαία θα σταματήσουν. 'Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. 'Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι, όποτε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες. 'Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 7 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. 'Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από 9 έως 14 βαθμούς κελσίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου