30.3.13

Έδιωξαν την Ζ. Μακρή από την κηδεία του Θ. Νάκου!

Την ώρα που η Ζέττα Μακρή εισέρχονταν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου για να παραστεί στην κηδεία του Θανάση Νάκου την ενημέρωσαν πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί....

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, με παρέμβαση του αστυνομικού διευθυντή μπόρεσε να ανάψει κερί, κι έπειτα απομακρύνθηκε. Να σημειωθεί πως η είσοδος στην κ. Ζ. Μακρή δεν επετράπη μετά από απόφαση της οικογένειας.

Να σημειώσουμε ότι Ζέτα Μακρή καταλαμβάνει την έδρα του Αθανάσιου Νάκου στη Μαγνησία, μετά τον θάνατο του βουλευτή της ΝΔ και β' αντιπροέδρου της Βουλής.

Η πρώτη επιλαχούσα των εκλογών του Ιουνίου του 2012, Ζέτα Μακρή, είχε εκλεγεί το Μάιο του ίδιου έτους βουλευτής αλλά δεν επανεξελέγη ένα μήνα αργότερα. Από την ημέρα του σχηματισμού της κυβέρνησης Σαμαρά, η κ. Μακρή τοποθετήθηκε στη Γενική Γραμματεία Ισότητας.

Η κα Μακρή είχε εκλεγεί βουλευτής και στις εθνικές εκλογές του 2000 και του 2004. Κατά τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας τότε διετέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου