22.4.13

Η σχέση του 19χρονου βομβιστή με την "ελληνίδα θεά" !

Σε περιπέτειες μπήκε μια Ελληνίδα στις ΗΠΑ η οποία είχε επικοινωνία μέσω twitter με τον 19χρονο βομβιστή της Βοστώνης, Τζοχάρ Τζαρνάεφ, ο οποίος χρησιμοποιούσε συχνά αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Ε. Σ όπως όλα δείχνουν είναι συμφοιτήτρια του μακελάρη από την Τσετσενία στο Πανεπιστήμιο της Μασαζουσέτης στο Ντάρτσμουθ.

Σε ένα μήνυμα μάλιστα που της έστειλε στις 25 Μαρτίου ο Τσαρνάεφ την αποκαλούσε χαριτολογώντας «ελληνίδα θεά». «Είσαι πολύ πιο όμορφη φυσικά» την πείραζε στις 31 Μαρτίου καλώντας  την να δει σε συνημμένη  φωτογραφία που της έστειλε τον «χαμένο από καιρό αδελφό της» σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Όμως, η νεαρή Ελληνίδα η οποία μεταξύ άλλων είχε ποστάρει φωτογραφίες με φίλους από διακοπές της στην Ίο και είχε επιλέξει ως σύνθημα της στο twitter τη φράση «Ζω για σήμερα», φαίνεται να έχει σβήσει τους λογαριασμούς της σε αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο facebook μετά την βομβιστική επίθεση στη Βοστώνη.

«Αφήστε όλοι ήσυχοι της Ε. Σ. Είναι τόσο σοκαρισμένη όσο όλοι μας και δν έχει καμία σχέση με αυτήν την τραγωδία» έγραφε ένας φίλος της την περασμένη Παρασκευή.  «Ευχόμαστε όλοι  οι τρελοί που το παίζουν ερευνητές να αφήσουν την συγκάτοικό μου ήσυχη! Δεν είχε ιδέα!» έγραφε κάποια άλλη.

Μάλιστα, νωρίτερα την Παρασκευή είχε στείλει και η ίδια η Ε.Σ το τελευταίο της tweet προς τον 19χρονο Τζοκάρ Τσαρνάεφ: «LOL… εσύ είσαι αυτός; Δεν ήξερα ότι πήγες στο Μαραθώνιο» του έγραψε.
: Tα Νέα

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου