26.4.13

Ποδηλατικός αγώνας στη μνήμη Νίκου Κωστέα, Κυριακή 28/4

Ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο «Πήγασος Κυψέλης», διοργανώνουν διασυλλογικό ποδηλατικό αγώνα «Σιρκουί Καλαμάτας», στη μνήμη του Καλαματιανού ποδηλάτη Νίκου Κωστέα. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Κωστέας έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2012, στη διάρκεια ποδηλατικού αγώνα, στην περιοχή Παπάδες της βόρειας Εύβοιας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Καλαμάτας, την Κυριακή 28 Απριλίου, με έναρξη στις 11.00 για άνδρες, νέους, εφήβους και στις 12.00 για μάστερς.
Για τη διοργάνωση αυτή δόθηκε σήμερα συνέντευξη Τύπου, στην οποία έγινε αναφορά στη διαδρομή που θα ακολουθηθεί, καθώς και στις τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
 
Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες, είναι: Αριστομένους, Φραντζή, Κεφάλα, Αρτέμιδος (Μέγαρο Χορού, με φορά από νότο προς βορρά, έως τη διασταύρωση με τις οδούς Μεσσήνης και Είρας) - 23ης Μαρτίου (με φορά από δύση προς ανατολή) έως πεζόδρομο Αριστομένους. 
 Σε αυτούς τους δρόμους απαγορεύεται η κυκλοφορία, κίνηση και στάθμευση παντός είδους οχημάτων από ώρα 10.00 έως ώρα 14.00, την Κυριακή 28 Απριλίου.
 
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝΕξαιτίας αυτής της απαγόρευσης, τροποποιούνται τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ κατά τη διεξαγωγή του αγώνα. Τις αλλαγές δρομολογίων μπορείτε να δείτε εδώ.
 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΔικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές με δελτίο Ε.Ο.Π. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: aopigasos@gmail.com ή στο fax 210 3212430 μέχρι τη Πέμπτη 25/4/2013 ή στη γραμματεία των αγώνων 1 ώρα πριν την εκκίνηση.
Ισχύουν οι Κανονισμοί της Ε.Ο.Π.
Παρατίθενται εδώ η προκήρυξη, το σχεδιάγραμμα της διαδρομής και η αίτηση συμμετοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου