23.4.13

Aπίστευτο σκηνικό με... Πόρσε - Του " έφαγαν " ...27.000 ευρώ !

Ένα απίστευτο σκηνικό με... Πόρσε, διευθυντές εταιρίας πετρελαιοειδών και βυτιοφόρο έστησαν επιτήδειοι, οι οποίοι κατόρθωσαν να αποσπάσουν 27.000 ευρώ από ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στην Πέλλα πουλώντας του αέρα! 
Οπως έγινε γνωστό ήδη σχηματίσθηκε δικογραφία, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε βάρος ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας για «απάτη», ενώ στην ίδια υπόθεση ενέχονται και άλλα δύο άτομα ως συνεργοί του. Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2012, ωστόσο ύστερα από έρευνες οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός είχε πλησιάσει τον ιδιοκτήτη πρατηρίου της Πέλλας αναφέροντας ότι μπορούσε να του πουλήσει καύσιμα σε τιμή χαμηλότερη από της αγοράς. Πράγματι, όπως εξηγούν αξιωματικοί της ασφάλειας, ο ιδιοκτήτης πείστηκε από τον αλλοδαπό και τη μέρα που θα γινόταν η παραλαβή είδε να καταφτάνει στο πρατήριο του μία... αστραφτερή Πόρσε, ενώ από πίσω ακολουθούσε ένα βυτιοφόρο. «Ο αλλοδαπός οδηγός της Πόρσε βγήκε από το πολυτελέστατο όχημα και είπε στον ιδιοκτήτη του πρατηρίου πως στο όχημα βρισκόταν μαζί του ο διευθυντής μιας εταιρίας πετρελαιοειδών, ο οποίος και είχε κανονίσει για το φορτίο με τα φτηνά καύσιμα. Βλέποντας μάλιστα και το βυτιοφόρο που ακολουθούσε δεν αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απάτη», εξηγεί αξιωματικός.
Ο ίδιος τονίζει πως ο αλλοδαπός πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε οδηγώντας την Πόρσε του, ενώ ο πρατηριούχος πλησίασε τον οδηγό του βυτιοφόρου δείχνοντας του τη δεξαμενή όπου θα ξεφόρτωνε τα καύσιμα. Ωστόσο, έκπληκτος άκουσε τον οδηγό να ισχυρίζεται πως το βυτίο ήταν άδειο και πως εκείνος είχε πάει στο πρατήριο για κάποια άλλη δουλειά, που του είχε πει ο αλλοδαπός. Αμέσως ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικου κατήγγειλε το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές εξηγώντας την περιπέτεια του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου