19.4.13

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ..Οι Έλληνες βλέπουν πορνό !!!

 ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ "ΖΟΡΙΖΕΙ " ΤΟΝ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ !!!
Όπως αποκαλύπτει σχετική έρευνα φοιτητών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το 78% των ερωτηθέντων που δήλωσαν ότι παρακολουθούν ταινίες πορνό, είναι άνδρες. Η έρευνα των φοιτητών, έγινε με σκοπό να καταγραφεί η μετάλλαξη και η εξέλιξη των «ροζ» ταινιών.
Στο ερώτημα «γιατί βλέπουν ταινίες πορνό», οι απαντήσεις ποικίλουν.
Η πλειοψηφία απάντησε ότι παρακολουθούν ταινίες πορνό προκειμένου να αυτοϊκανοποιηθούν αλλά και να διεγερθούν, ενώ ένα μικρό ποσοστό δήλωσε ότι τις παρακολουθεί από βαρεμάρα.
Σχετικά με τα κριτήρια επιλογής των ταινιών δε διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με το φύλο του θεατή. Κυρίως προτιμάται το ετερόφυλο σεξ ή το ομοφυλόφιλο μεταξύ γυναικών αλλά και το ομαδικό.
Ένα σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από την έρευνα είναι ότι στο παρελθόν η προσοχή εστιαζόταν στον άντρα, με το πέρασμα του χρόνου το κέντρο των ταινιών έγιναν οι γυναίκες, ενώ μια ακόμα σημαντική αλλαγή είναι τα σωματικά πρότυπα. Σήμερα παρουσιάζονται ολοένα και πιο αδύνατα με πληθωρικά στήθη, ενώ οι ηλικίες έχουν μειωθεί κατά πολύ. Οι ερευνητές παρατήρησαν πως η ομαδική «συνεργασία» στις σκηνές σεξ έχει αυξηθεί σημαντικά.
Στην έρευνα φλοξενείται και η εκτίμηση του γνωστού έλληνα παραγωγού, Δημήτρη Σειρηνάκη ο οποίος επισημαίνει ότι το διαδίκτυο έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στους ροζ κινηματογραφιστές. 
«Τωρα με το ίντερνετ τα πράγματα είναι πιο ζόρικα», λέει ο κ. Σειρηνάκης.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διαλέξεων «Ζητήματα Επικοινωνίας», σε συνεργασία του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Εφαρμοσμένης Επικοινωνίας και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου