21.4.13

ΜΕΣΣΗΝΗ-Παραλήρημα Κασιδιάρη κατά πάντων και υπέρ... χούντας ! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Μεσσήνη βρέθηκε χθές βράδυ για τα εγκαίνεια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από όπου εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων. 
 «Στην προανακριτική δεν είπα μόνο χοντρό τον Βενιζέλο, αλλά είπα την αλήθεια, ότι είναι κλέφτης και απατεώνας» είπε και συνέχισε με τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «είναι να γελάει κανείς με αυτόν τον άνθρωπο» και ότι «προσκύνησε το Μπόμπολα, τον Αλαφούζο και τα άλλα λαμόγια της διαπλοκής». 
Στη συνέχεια το... μενού περιελάμβανε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια. «Εκανε επικύψεις στους λαθρομετανάστες που πυροβολήθηκαν στη Μανωλάδα» είπε και τον χαρακτήρισε «ίδιο με τη φιγούρα που πρωταγωνιστεί στο θέατρο σκιών».
 «Αυτοί που πυροβόλησαν τους λαθρομετανάστες στη Μανωλάδα ήταν ΠΑΣΟΚ και για αυτό δεν είπαν λέξη τα τσοντοκάναλα» συμπλήρωσε με τη γνωστή... οργή που τον διακρίνει ο κ. Κασιδιάρης. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να αφήσει το ΚΚΕ, το οποίο χαρακτήρισε «κόμμα εγκλημάτων και προδοσίας», ενώ ζήτησε να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα και τα χρήματα να δοθούν στις Ελληνίδες μητέρες. 
Στη συνέχεια ύμνησε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο λέγοντας: «Μία φορά που το ελληνικό κράτος με το εθνικό καθεστώς του Γιώργου Παπαδόπουλου τόλμησε να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Βόρειο Αιγάιο το 1973 δεν του το συγχώρεσαν και τον έριξαν».
newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου