24.4.13

Χρυσαυγίτες εισβάλλουν με κράνη και ρόπαλα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας !

Κανονική εισβολή έκαναν σήμερα το πρωί πολλοί χρυσαυγίτες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, φορώντας κράνη και κρατώντας ρόπαλα.
Η εισβολή έγινε γύρω στις 11 το πρωί, και από τις δύο πύλες του νοσοκομείου, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα iatropedia. Οι μισοί μπήκαν από την κεντρική είσοδο και οι υπόλοιποι μπήκαν στο πίσω κτίριο, όπου στεγάζονται κλινικές όπως η παιδιατρική, η γυναικολογική και η καρδιολογική.
Τόσο οι ασθενείς όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό παρακολουθούσαν αρχικά άναυδοι τα μέλη της Χρυσής Αυγής να μπαίνουν στους θαλάμους νοσηλείας και να τραβούν φωτογραφίες των ασθενών, αλλά και να φωτογραφίζονται μεταξύ τους.
Στην πολύ λογική ερώτηση, «τι κάνετε εδώ» η απάντηση των εισβολέων ήταν: «Κάνουμε έρανο για να αγοράσουμε τρόφιμα για τους άστεγους».
Η αρχική απορία έγινε οργή και συντονισμένα γιατροί και νοσηλευτές τούς ζητούσαν να φύγουν αμέσως αποδοκιμάζοντάς τους.
Παράλληλα κλήθηκε και η αστυνομία η οποία έφτασε περίπου την ώρα που τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποχωρούσαν χωρίς να γίνει καμία σύλληψη ή έστω προσαγωγή.
Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που μέλη της Χρυσής Αυγής εισβάλλουν σε νοσοκομεία. Τις προηγούμενες φορές στην Καλαμάτα και την Τρίπολη προσπάθησαν μάλιστα να κάνουν και έλεγχο για το αν νοσηλεύονται αλλοδαποί μετανάστες και αν οι εργαζόμενες ως αποκλειστικές νοσοκόμες έχουν άδεια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου