6.4.13

ΡΙΟ - Άνοιξαν τα διόδια της Γέφυρας οι φοιτητές - Ένταση με την Αστυνομία !

 Η ΕΙΔΗΣΗ
Φοιτητές των ΤΕΙ Πάτρας - Πύργου - Μεσολογγίου, πιστοί στο ραντεβού που είχαν δώσει, συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο "Αθηνά".
Ενταση επικράτησε πριν από λίγο στην κινητοποιήση των φοιτητών των ΤΕΙ στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, όταν οι σπουδαστές αντιλήφτηκαν ότι η αστυνομία της Αιτωλίας δεν άφηνε τα αυτοκίνητα να ανεβαίνουν στη Γέφυρα και τα εξέτρεπε για υποχρεωτικό πέρασμα από τα φέρυ-μποτ της πορθμειακής γραμμής.
Οι φοιτητές, που μετά από συνεννόηση με την διοίκηση της Γέφυρας είχαν προγραμματίσει να λήξουν την κινητοποίηση στις 4 μ.μ., ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν πρόκειται να φύγουν από τη γέφυρα αν δεν αφήσουν τα αυτοκίνητα να περνούν ελεύθερα και δεν σταματήσει η εκτροπή των οχημάτων στα φέρυ-μποτ.
Οπως δηλώνουν οι σπουδαστές, στόχος της κινητοποίησης δεν είναι η ταλαιπωρία των οδηγών, γι' αυτό άλλωστε έχουν ανοίξει τα διόδια ώστε να περνούν ελεύθερα τα οχήματα, αλλά η ενημέρωση του κόσμου και το μοίρασμα φυλλαδίων.

 Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ από Αναγνώστη του Newsmessinia !

Eρχόμενη  σήμερα  από  Γιάννενα  διάβασα  σε site πως φοιτητές  από  Πάτρα  Μεσολόγγι  κ Αγρίνιο  είχαν  καταλάβει  την γέφυρα  Ρίου- Αντιριου  για διαμαρτυρία  λογω τοy  σχεδίου Αθηνά  κ πως η διέλευση  ήταν   δωρεάν  μέχρι  τις 6 το απόγευμα...
Όμως η Αστυνομία  είχε   άλλα  σχέδια...
Έκλεισε με 4 κλούβες  των  ΜΑΤ τις 2 εισόδους  της  γέφυρας  και  ανάγκαζε  τον κόσμο  να περάσει  με  φερρυ μπότ  απέναντι   λέγοντας  πως η διέλευση  της  γέφυρας  ήταν επικίνδυνη .....και  σε έναν  οδηγό  που το παιδάκι  του  είχε  χαρτί  από  γιατρό  να μεταφερθεί  στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΡΙΟ  λογω  υψηλού  πυρετού  του απάντησε  ένας αστυνομικός  να πάει  στο νοσοκομείο  στο Μεσολόγγι...
Αυτά  είναι  τα χάλια  μας!

*ΕΜΕΙΣ ΤΙ  ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ !!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου