20.4.13

Σούπερ μάρκετ διακόπτουν συνεργασία με τις«ματωμένες φράουλες» της Μανωλάδας !

Μετά τη γενική κατακραυγή και το μποϊκοτάζ στα προϊόντα της «Βαγγελάτος ΑΕ», στα φραουλοχώραφα της οποίας εκτυλίχθηκε την Τετάρτη το αιματηρό περιστατικό κατά μεταναστών εργατών, ήταν η σειρά όσων συνεργάζονται με την εταιρεία να απαντήσουν.
Ήδη ορισμένες μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ ανακοίνωσαν πως διακόπτουν τη συνεργασία τους με τη «Βαγγελάτος ΑΕ», καταγγέλλοντας το απάνθρωπο και αποτρόπαιο γεγονός.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις που ανακοίνωσαν τη διακοπή της συνεργασίας με την εταιρεία ειναι:
- METRO Α.Ε.Β.Ε
«Βασική Αρχή μας είναι να επιλέγουμε τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας με γνώμονα όχι μόνο την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και το ηθικό και κοινωνικό τους ανάστημα. Αυτήν την αρχή μας θα τηρήσουμε απαρέγκλιτα και σε αυτήν την περίπτωση. Για λόγους αρχής, διακόπτουμε άμεσα τη συνεργασία με τον εν λόγω προμηθευτή έως ότου εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί» σημειώνει η METRO Α.Ε.Β.Ε.
- AB Βασιλόπουλος
«Μετά τα γεγονότα που συνέβησαν στη Μανωλάδα Ηλείας και ακολουθώντας την αυστηρή πολιτική μας απέναντι στους προμηθευτές μας, διακόπτουμε άμεσα, όποια συνεργασία με τον συγκεκριμένο παραγωγό έως ότου διαλευκανθεί η υπόθεση. Ταυτόχρονα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την υπόθεση με την υψηλή αίσθηση ευθύνης» αναφέρεται σε ανακοίνωση της AB Βασιλόπουλος.
- Σκλαβενίτης
Η εταιρεία Σκλαβενίτης ανακοίνωσε ότι έχει αποσύρει από τα καταστήματά της τα προϊόντα του συγκεκριμένου προμηθευτή κι έχει παράλληλα διακόψει τη συνεργασία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου