21.4.13

Οπαδοί της ΑΕΚ έβαλαν φωτιά σε κάδους!

Η ΑΕΚ παίζει τα... ρέστα το απόγευμα στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά μερικοί οπαδοί της φαίνεται πως δεν μπορούν να φανούν ψύχραιμοι σε αυτές τις δύσκολες ώρες για τον σύλλογο...

Μικρή μερίδα οπαδών της ΑΕΚ βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Λεωφόρο Δεκελείας και έκλεισε τον δρόμο με κάδους σκουπιδιών, βάζοντας σε μερικούς φωτιά. Λίγο πριν τις 17:00 η Δεκελείας άνοιξε...

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα πριν, κατά την διάρκεια του ματς της Ένωσης, αλλά και ειδικά αν ο δικέφαλος ηττηθεί από τον Ατρόμητο και υποβιβαστεί και μαθηματικά.

Οπαδοί της ΑΕΚ αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου. Μάλιστα, η "Original" φρόντισε να εκδώσει ανακοίνωση μέσω της σελίδας της στο Facebook.

"Νέο ραντεβού στις 4 στη Ν. Φιλαδέλφεια για Περιστέρι. To γήπεδο του Περιστερίου είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους οπαδούς της ΑΕΚ. Κάποιοι εξ αυτών πραγματοποίησαν το μεσημέρι (γύρω στις 12) ραντεβού στη Νέα Φιλαδέλφεια και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 4 το μεσημέρι στο ίδιο μέρος προκειμένου άπαντες να πάνε πορεία στο Περιστέρι.

Όποιος λοιπόν θέλει να πάει στο γήπεδο του Περιστερίου, καλό θα είναι να δώσει το «παρών» στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 4 το μεσημέρι. Σκοπός και στόχος είναι να μαζευτούν όσο περισσότεροι Ενωσίτες γίνεται.

Τονίζουμε ξανά πως το πέταλο του γηπέδου, μας περιμένει', αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της Ένωσης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου