5.4.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Ανακύκλωση ηλεκτρικών – ηλεκτρονικών συσκευών !

Δράση από το Δήμο Καλαμάτας στις 13 Απριλίου !

Ο Δήμος Καλαμάτας σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.) οργανώνει δράση συλλογής αυτού του είδους αποβλήτων το Σάββατο 13 Απριλίου. Από τις 09.00 έως τις 15.00, θα βρίσκεται στο βόρειο μέρος της κεντρικής πλατείας – Βασιλέως Γεωργίου, στην αρχή του πεζόδρομου, ένα κοντέινερ του Συλλογικού Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης των Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού, στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να φέρνουν απόβλητα ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.
Επισημαίνεται πως, εκτός από τις μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, οι πολίτες μπορούν να φέρνουν και μεγάλου όγκου ηλεκτρικές συσκευές που δεν χρησιμοποιούνται πια, όπως πλυντήρια, ψυγεία, ηλεκτρικές κουζίνες κ.ά. 
Αν κάποιος δεν μπορεί να μεταφέρει μόνος του την προς ανακύκλωση συσκευή, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με το Δήμο Καλαμάτας, προκειμένου να αναλάβει αυτός τη μεταφορά, στους αριθμούς: 27210 22441, 6936 556448, 698 0051226.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου