26.4.13

ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

TRAVEL ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

         ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

 ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ:



- Στο 1ο Φεστιβάλ τουρισμού που διοργανώνει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης από 16 μέχρι 19 Μαΐου στον χώρο του λιμανιού της πόλης ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Υπολογίζεται ότι θα έχει περίπου 100.000 επισκέπτες από την Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Προσφέρεται για όσους ενδιαφέρονται για πελάτες κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο. Χορηγός επικοινωνίας είναι το TRAVEL



-1ο Ελληνορωσικό FORUM που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη,16 και 17 Μαΐου, στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ με τη συμμετοχή 14 Επιμελητηρίων από την Ελλάδα και Ρώσων επιχειρηματιών και tour operators των Επιμελητηρίων Ρωσίας, Μόσχας και Αγίας Πετρούπολης. Προσφέρεται για όσους θέλουν να πουλήσουν ξενοδοχείο η βίλες.

 Για το FORUM  θα υπάρχει στο περιοδικό ειδικό ένθετο με κείμενα στα Ρώσικα και στα  Αγγλικά  με τίτλο «MANAGER” και θα δοθεί χέρι-χέρι σε κάθε Ρώσο επιχειρηματία ξεχωριστά με αφιέρωμα στο ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ για να το πάρουν μαζί τους στην Ρωσία.



-Στο Β Συνέδριο Θρησκευτικού τουρισμού που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 18 και 19 Μαΐου, την ευθύνη του οποίου έχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ.κ. Χρυσόστομος. Θα πάρουν μέρος  εκπρόσωποι Μητροπόλεων που έχουν την ευθύνη για την διοργάνωση προσκηνυματικών εκδρομών και tour operators.Προσφέρεται για όσους θέλουν να εξασφαλίσουν πελάτες για όλο σχεδόν τον χρόνο



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ  ΜΕΧΡΙ 5 ΜΑΙΟΥ

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αλέκος Παπαδόπουλος

Τηλ. 2310 705222 , 6975 879720

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΕΔΩ     www.greecetravelmagazine.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου