28.5.13

ΣΟΚ - Τα θύματα του δράκου των Πετραλώνων ξεπερνούν τα 100 !!!

Όχι 21 αλλά πολύ περισσότερα φαίνεται να είναι τα ανήλικα θύματα του δράκου των Πετραλώνων ο οποίος τα κακοποιούσε σεξουαλικά ενώ κάποια τα λήστευε κιόλας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών από τα στοιχεία που έχουν  συγκεντρώσει τα θύματα πιθανότατα να ξεπερνούν τα 100.

Μάλιστα o 40χρονος «δράκος», ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου παιδιού είπε κατά την ομολογία του στις Αρχές. «Έχω κάνει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις» αφήνοντάς τους όλους φυσικά με ανοιχτό το στόμα.

Τα όσα περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας προς τον εισαγγελέα, δεν τα χωρά ο ανθρώπινος νους. 

 «Τις οδηγούσε σε απόμερο μέρος, συνήθως στο ισόγειο της πολυκατοικίας και ακολούθως προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τους, ήτοι φιλιά, θωπείες και γλείψιμο στο στήθος, στα γεννητικά τους όργανα, εξαναγκασμό σε πεοληξία και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας με χρήση των δακτύλων του…».

Μάλιστα αφού ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του, άρπαζε τα κινητά των παιδιών, καθώς και όσα χρήματα είχαν μαζί τους ενώ, σε κάποια από τα  θύματά του δε δίστασε να κλέψει τα εσώρουχά τους.

Οι κάτοικοι, όπως και όλο το πανελλήνιο, έχουν πάθει σοκ με τον γείτονα τους που κυκλοφορούσε ανάμεσα τους….

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου