17.5.13

Στη φυλακή ο πα-ΤΕΡΑΣ που βίαζε επί 10 χρόνια την ανήλικη κόρη του !

 ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ !
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε επί μία δεκαετία την 16χρονη, σήμερα, κόρη του.
Έχοντας συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι και ζητώντας επανειλημμένα «συγγνώμη» από την ανήλικη κόρη του, ο 46χρονος από την Αλβανία, ομολόγησε ενώπιον της ε' ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, τις αποτρόπαιες πράξεις του, τις οποίες φέρεται να απέδωσε στο αλκοόλ.
Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο κι αμέσως μετά πήρε το δρόμο προς τις φυλακές.
Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε σε χωριό της ανατολικής Θεσσαλονίκης, όταν η θεία του ανήλικου κοριτσιού εντόπισε αιμόφυρτη την ανιψιά της, η οποία προηγουμένως είχε αποπειραθεί να κόψει τις φλέβες της, μη μπορώντας να αντέξει άλλο το μαρτύριο που ζούσε. «Δεν ήθελα να τον έχω πατέρα, δεν μπορούσα άλλο», ανέφερε η 16χρονη σε ιδιόχειρο σημείωμα που κρατούσε.
Η ομολογία του 46χρονου ότι βίαζε από την ηλικία των 6 ετών την κόρη του, σόκαρε ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς που τον εξέτασαν προανακριτικά.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις συνέβαιναν κατά την απουσία της μητέρας από το σπίτι. Η τελευταία δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ μιας και ο σύζυγός της ήταν άνεργος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου