24.5.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-" Τά πήρε " στο κρανίο ο Μπρεδήμας με τον Παναγόπουλο !!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ

ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ



Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλαμάτας Θόδωρος Μπρεδήμας απαντώντας στον κ. Γ. Παναγόπουλο προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: 

«Η εν υστερογράφω… απάντηση του κ. Γ. Παναγόπουλου στη σημερινή «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» δεν υπήρξε ούτε καν στοιχειωδώς αξιόπιστη. Αλλά, εξακολουθητικά, δυσφημιστική  
 Προφανώς υπήρξε αποτέλεσμα πολυήμερων «συσκέψεων» με τη συμμετοχή και των όπισθεν κρυπτομένων του… Αφού τον εξέθεσαν άρχισαν, προφανώς, να τον εγκαταλείπουν και να παίζει μόνος του το ρόλο της «σουπιάς» που, τελικά, αφήνει το μελάνι της!

Αλλά και επί της ουσίας της απολογίας του:

1) Το μόνο που επέτυχε είναι να προκαλέσει και με το δεύτερο γραπτό του (υστερόγραφο!) την αγανάκτηση πολλών συνδημοτών μας, θέλοντας προφανώς να ισχυροποιήσει τη θέση του εμφανιζόμενος ως «σκηνοθέτης» των υπό αναβίωση Ιουλιανών του 1965, που θυμίζουν εποχές που ιστορικά και πολιτικά έχουν καταδικασθεί από το Λαό.

2) Γράφει λοιπόν ο κ. Παναγόπουλος: «ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δήμο Καλαμάτας εθίγη, γιατί πρόβλεψα ότι τον προτιμά ο Νίκας για αντίπαλο και προδίκασα τη νέα ήττα του…». Ομολογεί ευθέως την συκοφαντική του πρόθεση στην προσπάθειά του να πλήξει εμένα και τον συνδυασμό μας, στο εκλογικό σώμα του Δήμου Καλαμάτας ένα και πλέον χρόνο προ των εκλογών, όπως ανέφερα στην αρχική μου απάντηση για να επιτελέσει, προφανώς, ως πιστός «εντολοδόχος» την διακαή επιθυμία του… κυρίου του!

3) Αυτοδιαψευδόμενος ο κ. Παναγόπουλος προσθέτει: «…ομολογώ ότι στο μυαλό μου δεν είχα τον συγκεκριμένο (Θ. Μπρεδήμα) που εθίγη, αλλά άλλον υποψήφιο επικεφαλής συνδυασμού…» Αν λοιπόν δεν είχε εμένα στο μυαλό του… και διέθετε στοιχειώδη ανδρισμό:

α) θα κατονόμαζε αυτόν που εννοούσε και θα έληγε το όλον θέμα.

β) Προαισθανόμενος όμως τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης επερχόμενο, προσποιείται την «μετανοούσα Μαγδαληνή»!

4) Φαίνεται όμως ότι η υποβόσκουσα δυσφημιστική του πρόθεση να πλήξει εμένα και την δημοτική παράταξη που εκπροσωπώ, ενώπιον του εκλογικού σώματος δεν τον αφήνει ήσυχο… και κατεβαίνει τη σκάλα του κακού…

Συνεχίζοντας λοιπόν, τον κατήφορο και με τη «λάσπη» ανά χείρας ο κ. Γ. Παναγόπουλος, μετατρέπεται σε υπότροπο του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης και επαναλαμβάνει τους δόλιους χρησμούς του παίζοντας και τα… ρέστα του!

5) Καταλήγοντας γράφει: «… Το καλύτερο που έχει να πράξει είναι να αποσυρθεί εγκαίρως και τιμητικά γιατί «δεν βλέπω στα άστρα πολλούς πρόθυμους να τον ακολουθήσουν σε νέα εκλογική μάχη…»

Είναι λυπηρό «εμβριθής πολιτικός αναλυτής…» ζηλώσας την φήμη του αστρολόγου Λεφάκη να προμαντεύει τα μελλούμενα διευθετώντας τα εντός του κύκλου των δικών του επιδιώξεων και των όπισθεν αυτού κρυπτομένων!

Αν όλα αυτά δεν αποτελούν νομικό ζήτημα, τότε θα πρέπει να διδαχθούμε άλλα ελληνικά…

Η συνεχώς επαναλαμβανόμενη μείωση της προσωπικότητας ενός πολίτη στοιχειοθετεί την έναρξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμισης. Πολλώ δε μάλλον, όταν τούτο συνακολουθείται από πληθώρα δημοσιευμάτων της ιδίας εφημερίδας, παλαιοτέρων και νεοτέρων…



ΥΓ.

1)Υπομονή να έχεις κ. Παναγόπουλε. Ευτυχώς που άρχισες νωρίς την πολεμική και διαθέτω επαρκή χρόνο και ανάλογο αρχείο που θα αποτελέσει πεδίον «δόξης λαμπρόν» με την αφεντιά σου!

2) Δεν λες σ’ αυτούς που προφανώς σε βάζουν να τα γράφουν αυτοί και όχι «να τραγουδάς και να χορεύεις» μόνος σου;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου