3.5.13

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συσσίτο και την ημέρα του Πάσχα !

Καθ’ όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Δήμος Καλαμάτας προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει μαγειρεμένο φαγητό σε οικονομικώς αδύνατους συμπολίτες μας μέσω του Δημοτικού Συσσιτίου, το οποίο λειτουργεί αθόρυβα και με επιτυχία πάνω από ένα χρόνο.
Εν όψει των αγίων ημερών του Πάσχα, έγινε προσπάθεια συντονισμού για να μη λείψει τίποτε από τους δικαιούχους. 

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, για πολλοστή φορά, ο Σύλλογος Κυριών Καλαμάτας συνέδραμε την προσπάθεια του Δήμου, προσφέροντας τσουρέκια, κουλούρια, αυγά και άλλα αναγκαία είδη για το πασχαλινό τραπέζι. 
Με το σημερινό Συσσίτιο, μοιράστηκαν διατηρήσιμα τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής, τα οποία προσέφεραν συμπολίτες μας κατόπιν εκστρατείας που διοργάνωσαν ραδιοφωνικοί σταθμοί της Καλαμάτας.
Ο Δήμος έχει φροντίσει για την παρασκευή φαγητού που θα δοθεί μέσω του Συσσιτίου και τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο. 

 Ανήμερα δε το Πάσχα, θα διανεμηθεί αρνί με πατάτες, προσφορά του Καλαματιανού κρεοπώλη Γιώργου Κουταβά. Ο κ. Κουταβάς επανειλημμένως έχει προσφέρει κρέατα στο Δημοτικό Συσσίτιο.
Προς όλους όσοι βοηθούν με προσφορά ειδών και εθελοντική εργασία για το Δημοτικό Συσσίτιο, εκφράζονται από το Δήμαρχο, την αρμόδια Αντιδήμαρχο και τις Υπηρεσίες του Δήμου ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου