16.5.13

Η ΛΙΣΤΑ -Αυτοί συνοδεύουν τον κο Σαμαρά στην Κίνα !

Πολυμελής είναι η αποστολή που συνοδεύει τον πρωθυπουργό στο ταξίδι στην Κίνα, και περιλαμβάνει τόσο υπουργούς όσο και επιχειρηματίες.
Συγκεκριμένα, μαζί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στην Κίνα μετέβησαν ο
υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκις, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο υπουργός Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δ. Κούρκουλας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Ν. Μηταράκης, οι διπλωμάτες Κ. Αρκουμάνης, Ευ. Σέκερης, Δ. Αγγελουσόπουλος, οι Δ. Πτωχός, Ν. Μπελογιάννης, Γουλιέλμος Αντωνίου και Αναστάσιος Καζακώνης από το γραφείο του πρωθυπουργού, ο Αν. Κατσανιώτης, γενικός γραμματέας πληροφοριών.

Επίσης, ο διευθύνων σύμβουλος του Invest in Greece Στ. Ησαΐας καθώς και οι Αγγ. Μιχαλοπούλου, Χ. Αιμιλίδης, Κ. Αγγελόπουλος και Β. Λώλου, Οι Μ. Κάργα, Ευ. Κωνσταντίνου, Σ. Ζαχαράκη από το υπουργείο Ανάπτυξης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στ. Σταυρίδης και ο πρόεδρος και CEO της ΗΕΡΟ Αλκ. Καλαμπόκης, και οι Γ. Μαρούτσος, Ευ. Ρήγας, Ελευθ. Κωνσταντόπουλος και Μαρία Κουφιώτη από την Aktina Travel.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου, Κ. Γιαννίδης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΣΕΠΕ, Αν. Τζίκας, ο οποίος είναι και γενικός διευθυντής της TIF-HELEXPO.
Ακόμη, τον πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Π. Χριστοδούλου της Εθνικής Τράπεζας, ο Κ. Βουσβούνης από τη Eurobank, ο Σπ. Παπασπύρου από την Πειραιώς Τράπεζα, οι Θ. Αφθονίδης και Δ. Αναγνωστόπουλος από την Aegean Baltic, καθώς και ο Γ. Προκοπίου από την Dynagas.

Στην αποστολή βρίσκονται επίσης ο Συμεών Παλιός της Diana Shipping Inc, ο Α. Ιωάννου της Κατώγι Στροφιλιά, ο Αρ. Κεφαλογιάννης της Gaea, ο Εμ. Δομαζάκης της Creta Farms, ο Ι. Γιώτης της Delta/Vivartia, ο Π. Παπαδάκης της ΜΕΒΓΑΛ, ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος της Costa Navarino, ο Μ. Καμπουρίδης της Dolphin Capital Investors.

Μαζί με τον πρωθυπουργό στην Κίνα ταξίδεψαν ακόμη οι Αν. Στυλιανόπουλος της Navigator Travel & Tourist Services, Μ. Θεοφανοπούλου από τις International Publications, HATTA, Danae Travel & Media Group, Γ. Βερνίκος της Vernicos Yachts, Αλ. Αγγελόπουλος της Aldemar Group, Μ. Δασκαλαντωνάκη του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, Ευ. Δοντάς της Επίλεκτος, Π. Μάχας της Machas & Partners, Θ. Γκιολμας από την Εθνική Τράπεζα.

Επίσης, ο Δ. Ντέμος της Demo SA, η Έβ. Μπακίντα της Peza Union Crete, ο Οδ. Αθανασίου της Lamda Development, ο Γ. Κουτσογιαννόπουλος της Helic, ο Αθ. Πότσης της European Sensor Systems, ο Γ. Λινάτσας της Axia Ventures Group, o Δ. Βατικιώτης της ATCOM, ο Δ. Χρηστάκος της Smartec, οι Ευ. Χάιδας και Στ. Καριδάκης της Iktinos Hellas, ο Κ. Μποτζάκης της Botzakis SA, ο Κ. Κουσκούκης της Ελληνοκινεζικής Ένωσης.

Στην Κίνα βρίσκονται ακόμη ο Λ. Κρανιάς της Avanti Furs, η Μ. Λάιου της ΗΑΤΤΑ, ο Κ. Μήτσιου της Amphitrion, ο Γ. Δασκαλάκης της Travel Plan, ο Θ. Ρούμπας της Dionic SA, ο Αγγ. Καρακώστας της Cosco Greece, ο Εμ. Αναστασιάδης της Protofanousi Fruits, ο Γ. Κιολεΐδης της NIK KIOLEIDES, η Αν. Ζερζιβίλη της AKTINA travel, ο Ν. Πασχαλίδης της Kestrel IS, ο Ι. Καντώνιας της Exalco, ο Π. Ζερίτης της Zeritis Group.

Στο ταξίδι στην Κίνα λαμβάνουν ακόμη μέρος ο Μ. Μητρομάρας της Intralot, οι Γ. Καλογηράτος και Ει. Τάκα της Capital ship Management, ο Γ. Κοροντζης της Solum Property Solutions, οι Π. Τσιγαρίδης και και Χρι. Τσιγαρίδη της LC Development, ο Γ. Αυγερινός της AVG Law, ο Γ. Φουντούλης της Vaeni Naoussa Winemaking coop., ο Στ. Γατόπουλος της Big Solar, ο Φ. Δρόσος της Odyssey Travel, η Αφ. Μπλέτα του ελληνοκινεζικού κέντρου για την επιχειρηματικότητα, ο Ν. Κορομηλάς της Kleeman SA-Kleeman China, ο Κ. Πεϊμάνίδης της Agrovim, ο Σπ. Ανδρονικάκης της Alpha Bank, ο Δ. Κούκας της OPTIMA Shipbrokers, ο Γ. Κουνελάκης της ENA Investment Capital.

lykavitos.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου