29.5.13

Μαρία Ρεπούση - "Προστάτης" των γκέι, λεσβιών και τρανς !!!

Μαρία Ρεπούση
 ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ !!!
Ο Φώτης Κουβέλης «άδειασε» την Μαρία Ρεπούση για όλα όσα έγραψε στην επιστολή της για την γενοκτονία των Ποντίων. Είπε με νόημα το αυτονόητο, σε κομματική συνεδρίαση χθες Τρίτη. «Για μας είναι επιτακτική ανάγκη και υποχρεωτική τιμή η αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.
Απτόητη, ωστόσο, η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ προγραμματίζει συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη.
 Οχι για την γενοκτονία των Ποντίων και τις απόψεις της που προκάλεσαν αντιδράσεις, αλλά για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Η Ρεπούση, μαζί με την επίσης βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Γιαννακάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου θα μιλήσουν την Πέμπτη στον Ιανό, για τα δικαιώματα που έχουν οι λεσβίες, οι τρανς, οι αμφί, οι γκέι και οι intersex.
Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, οι τρεις κυρίες θα αναπτύξουν τις πολιτικές τους θέσεις και τις δράσεις που αφορούν αυτές τις κατηγορίες ατόμων.
Να σημειωθεί ότι ο σάλος προκλήθηκε, διότι η Μαρία Ρεπούση έστειλε email το οποίο φέρεται να είχε ως αποδέκτες την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο την καλούσε να αντιδράσει για να μην «περάσει» η «προβληματική» διάταξη στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου.
Στην επιστολή όπως προκύπτει, η κυρία Ρεπούση καλεί τους αποδέκτες να παρακινήσουν «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» για να μην περάσει η συγκεκριμένη διάταξη, καθώς η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, όπως φαίνεται από την επιστολή που έστειλε, τάσσεται κατά του χαρακτηρισμού των διωγμών των Ελλήνων της Μικράς Ασίας και του Πόντου ως γενοκτονία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου