24.5.13

Τατούλης ...Κύριοι του Συριζα σοβαρευτείτε επιτέλους !

 "ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ" Ο ΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ...ΥΠΕΡ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ !

Η απόφαση του Σ.τ.Ε για τον δρόμο Τζάνε -Καλαμάκι έβαλε "Μπουρλότο " ανάμεσα σε Τατούλη και ΣΥΡΙΖΑ με χαρακτηριστική την δήλωση Τατούλη που αφήνει σοβαρα υπονοούμενα για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - Εργολάβων 

"Ρωτήστε τον κ. Τσίπρα για τις διαδικασίες των δημοπρασιών και για «εργολαβικές συμπάθειες»" 

Η αιχμηρή δήλωση Τατούλη
«Για ακόμη μία  φορά ο κ. Πετράκος κατέστησε σαφές σε όλες τις κατευθύνσεις ότι το ενδιαφέρον του δεν είναι ασφαλώς ούτε οι νόμοι, ούτε οι νομολογίες, ούτε οι διαδικασίες, ούτε ασφαλώς το δημόσιο συμφέρον. Αυτό το οποίο γνωρίζει πολύ καλά είναι τα ονόματα των εργολάβων και αυτό δεν μας εκπλήσσει.

Ας ρωτήσει ο κ. Πετράκος τον κ. Τσίπρα, περί των διαδικασιών των δημοπρασιών. Αν τον έχει ήδη ρωτήσει, ας μας ενημερώσει αν του έχει εκμυστηρευτεί τις «εργολαβικές του συμπάθειες» ή έστω τη «συμπάθεια» της συνιστώσας που ανήκει.

Η δήλωση του κ. Πετράκου για μία ακόμη φορά υπηρετεί το λαϊκισμό, έχει αναφορά σε ψευδή στοιχεία και προσπαθεί να αποκρύψει από τους πολίτες το «ενδιαφέρον» του για συγκεκριμένα συμφέροντα. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και τα θεσμικά της όργανα λειτουργούν εφαρμόζοντας πιστά τους νόμους, χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλιστα, είχε προηγηθεί νομική γνωμοδότηση, βάσει της οποίας είχε ληφθεί η σχετική απόφαση από την Οικονομική Επιτροπή.
Κύριοι του Συριζα σοβαρευτείτε επιτέλους, συγκρατηθείτε γιατί εκτίθεστε. 


Διαβάστε την πανηγυρική ανακοίνωση του κ.Πετράκου για την εργολαβική εταιρεία “Γ. Πετρής ΑΤΕ”) :

Δήλωση Θ Πετράκου:

Η απόφαση αυτή του Συμβούλιου της Επικρατείας που έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της εταιρείας που είχε δώσει την μεγαλύτερη έκπτωση  για το δρόμο Τζάνε-Καλαμάκι και η οποία είχε απορριφθεί από την τη Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου οδηγώντας το έργο στην 3η κατά σειρά μειοδότρια (14,22 % ακριβότερη)  αποτελεί ένα ακόμη κόλαφο για το κ. Τατούλη και συνολικά την ηγεσία της Περιφερείας.
Η απόφαση αυτή του ΣΤΕ αποτελεί ένα ακόμα ράπισμα στις υπηρεσίες του Κου Τατούλη και τον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις της περιφέρειας.
Η απόφαση αυτή του ΣΤΕ επιβεβαιώνει για άλλη μια φόρα ότι όσον αφορά στις αναθέσεις των έργων στην Περιφέρεια τις ενστάσεις που έχουν διατυπωθεί  κατά πόσο διαφυλάττεται το δημόσιο συμφέρον από τις αποφάσεις των οργάνων του κου Τατούλη αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο αποκλεισμός της αιτούσας (της “Γ. Πετρής ΑΤΕ”) με την αιτιολογία αυτή πιθανολογείται σοβαρώς ότι δεν είναι νόμιμος».
Ο κος Τατουλης δεν έχει πλέον δικαιολογίες οφείλει άμεσα να σταματήσει να χειραγωγεί τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων και να προχωρήσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου Τζάνε-Καλαμάκι και συνολικά όλου του τμήματος Ριζόμυλος-Κορώνη. Οι πολίτες την Ανατολικής Πυλίας απαιτούν την υλοποίηση του σημαντικού και πολύπαθου αυτού δρόμου ο οποίος είναι αναγκαίος για την ανάπτυξη της περιοχής. Κάθε καθυστέρηση από εδώ και πέρα υποδηλώνει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσωπικά ο κος Τατούλης δεν θέλει να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο έργο.


Υ.Γ 

Κε Πετράκο  για το θέμα της επέκτασης του ΠΟΠ Καλαμάτας σε όλη την Μεσσηνία , δεν είδαμε καμμία  αντίδραση εκ μέρους σας υπέρ των Μεσσήνιων αγροτών.....κοινώς κάνατε την πάπια !
Μήπως το ενδιαφέρον σας για τα κοινά ,περιορίζεται μόνο στα θέματα των ...εργολαβιών 

Με τιμή  Κάλχας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου