21.5.13

Ένας Μεσσήνιος μικρομεσαίος τυποποιητής, εξομολογείται!

euro-crimes.blogspot
Είμαι ένας από τους "μη σημαντικούς παίκτες" τυποποίησης ελαιόλαδου, στη Μεσσηνία που η "μοίρα" δεν με ευνόησε να εγκαταστήσω την επιχείρησή μου εντός των συνόρων της Καλαμάτας, ούτε να κάνω στρατηγικές συμμαχίες με τον "διάβολο" ώστε να με θεωρούν το πρώτο όνομα στην εγχώρια η διεθνή αγορά .

 Με απλά λόγια  επέλεξα να επιχειρήσω με το σταυρό στο χέρι, κάτι που  οι υπάλληλοι του κράτους (που πληρώνονται για να....μας βοηθάνε ,) θεωρούν κακό ελάττωμα.
Αντίθετα δείχνουν απίστευτη ευγένεια και κατανόηση σε βαθμό δουλοπρέπειας (κι όλοι γνωρίζουμε το γιατί) σε  2-3 μοναχοφάγους  "συνάδελφους" στην εμπορία και διακίνηση ελαιόλαδου.
Εκτιμούμε την προσπάθειά σας να ενημερώσετε τους καταναλωτές και ειδικά τους ομογενείς, να μη πέφτουν θύματα αγοράζοντας νοθευμένο ελαιόλαδο Καλαμάτας, αλλά εδώ στον νομό μας συμβαίνει το εξής τραγικό.
Μπορεί οποιοσδήποτε, σε όλο το κόσμο, να ισχυρίζεται ψευδώς ότι πουλάει ελαιόλαδο Καλαμάτας ,(και κανείς από τους αρμόδιους να μη κάνει το παραμικρό), αλλά  σκίζουν τα ρούχα τους για να μη δοθεί το δικαίωμα  να ονομάσουμε το λάδι Καλαματιανό εμείς, που το παράγουμε και το τυποποιούμε στη Μεσσηνία.
Όλοι , έχουν καταλάβει ποιοι σαμποτάρουν την προσπάθειά μας, και ποιοι  της πολιτείας τους κάνουν πλάτη.
Γιατί χωρίς αυτούς τους προστάτες δεν θα μπορούσαν  βυτία  να μπαίνουν ανενόχλητα στις εγκαταστάσεις τους φορτωμένα με σπορέλαια , και να αναχωρούν με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Χωρίς αυτούς,  όταν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ,έστω και κατά λάθος   έκαναν ντου (επί εποχής Δράκου),  τα μπουκάλια  με τα δείγματα, δεν θα  έσπαζαν πριν φτάσουν στο Χημείο Πάτρας!.....


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου