22.5.13

Ποιοί και γιατι "προωθούν" Σ. Μπένο. Οι αλήθειες και τα ψέμματα!

ΔΕΝ πρόκειται να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης ο ΣταύροςΜπένος!!!
Μοναδικό του μέλημα είναι η προώθηση των συμφερόντων της ΜΚΟ "Διάζωμα" το οποίο είναι ...δημιούργημά του!
Όμως γιατί και ποιοί θέλουν την ανάμειξη του ονόματος του Σταύρου Μπένου στα Αυτοδιοικητικα;
Γιατι δεν υπάρχουν διαψεύσεις ούτε απο τον ιδιο, ούτε απο το περιβάλλον του, αλλά ούτε και απο τον ΣΥΡΙΖΑ;
- Η "είδηση" προέρχεται απο το περιβάλλον Τατούλη. Θέλει αντίπαλο  πολιτικού μεγέθους, τέτοιου ώστε να ...φοβηθεί ο Σαμαράς και να δώσει "χρίσμα" στον Τατούλη.
-  Ο Σαμαράς όμως είναι φίλος με τον Μπένο (τους συνδέουν πολλά...απο τον πολιτισμο(!). Μονο να έβλεπε κάποιος την εκπομπή της Φλέσσα στη ΝΕΤ, με καλεσμένη την κ. Στάικου (σύζυγο του Μιχάλη Σάλλα της Πειραιώς και υπεύθυνη των πολλών κονδυλίων της Τράπεζας για τον πολιτισμό κ.α -δαπανών) θα καταλάβαινε απο τις "ένθετες" δηλώσεις Σαμαρά και Μπένου,...πολλά!
- Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την εναπομείνουσα δύναμη (ψηφοφόρων) των Μπενικών, με τους Μαλαπάνη, Κουτσούλη κ.λ.π, οι οποίοι μισούν τον Τατούλη για πολλούς λόγους ( αποπομπή Μαλαπάνη, μη έγκριση κονδυλίων στο "Διάζωμα" κ.α).
- Είναι όμως σε ηλικία όλοι αυτοί να παίξουν ρόλο; Όχι φυσικά! Έχουν όμως παιδιά που θέλουν με πειστική δικαιολογία να τα βάλουν σε ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ. 
Όλοι αυτοί, επι ΠΑΣΟΚ μεγαλούργησαν, ως μπενικοί (πολιτικά και οικονομικά) και θέλουν "άλλοθι" για να μεταπηδήσουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
- Απο την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τίθεται θέμα αυτη τη στιγμή για ...διάψευση. Εξυπηρετεί μια τέτοια "μπενολογία", αφου άλλωστε είναι οι πάντες ευπρόσδεκτοι, οπότε και αν ξεμπερδευτεί το κουβάρι των...συνιστωσών.
Στο μεταξύ πολλά σενάρια επεξεργάζονται οι...πάλαι ποτέ κομματάρχες, ειδικά στην Μεσσηνία και στην Καλαμάτα. Στην πραγματικότητα μόνο αυτοί ασχολούνται. Οι πραγματικές "δυνάμεις" απλά  ακούνε.
Άλλωστε τα αναπάντητα ερωτηματικά (που δεν μπορούν να απαντηθούν τώρα) είναι:
1 ον. Ο Σαμαράς δεν ασχολείται και δεν είναι δυνατόν να ασχοληθεί με τις επιθυμίες του κάθε "προβληματικού" υποψήφιου για τους ΟΤΑ.
2ον. Στο ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν το συνέδριο. Έχουν αφήσει αυτούς που τα προηγούμενα χρόνια ...καθόρισαν στο καφέ της πλατείας του υποψηφίους.
3 ον. Ολο και περισσότεροι πιστεύουν πως ο Τατούλης δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος και πάλι. Πολλοί δικοί του στρέφονται προς άλλες πολιτικές...ενασχολήσεις, όπως σε Δήμους!
Κατά τ´άλλα μπορεί ο καθένας να προωθεί τις επιθυμίες του και εμείς να τις διαβάζουμε ....διασκεδάζοντας με τις αγωνίες τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου