22.5.13

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΘΩΜΑΪΔΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

Γράφει: Ο Αντώνης .Α. Αντωνόπουλος.
 Δημοσιογράφος – Μέλος ΕΣΗΕΑ
      Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ

-«Όταν συγκρούονται τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια…»λέει ο λαός. Πόσο μάλλον όταν το …βατράχι βρεθεί ανάμεσα στις Συμπληγάδες.
 Έτσι η κόντρα των πρώην συνεταίρων μεγάλο-επιχειρηματιών και μετέπειτα προέδρων των «Αιωνίων» Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου καλά κρατεί. 
Η κόντρες όμως διευρύνθηκαν και προσωποποιήθηκαν και ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον τηλεοπτικό «Δικαστή» δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαϊδη.

Σύμφωνα με πηγή του δικαστικού ρεπορτάζ, στο πλημμελειοδικείο Πειραιά ο Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης πέτυχε την υπ αριθμό 2891/2013 καταδικαστική απόφαση κατά του δημοσιογράφου στον οποίο επιβάλλεται πρόστιμο 30.000 ευρώ και η απαγόρευση αναφοράς του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εκπομπές του. 
Νομικός υποστηρικτής του κ. Μαρινάκη ήταν ο δικηγόρος Θέμης Σοφός.
 Κάθε φορά που θα αναφέρεται το όνομα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ,σύμφωνα με την απόφαση ο δημοσιογράφος και ο σταθμός θα χρεώνονται με 1.000 ευρώ πρόστιμο. Μετά από αυτά ποια θα είναι η συνέχεια στη βεντέτα που ανοίχτηκε θα σας γελάσω. Ούτε μπορώ να προβλέψω πόσα επεισόδια θα έχει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου