28.5.13

Χρυσαυγίτης πήγε για μαλλί και βγήκε ...Κουρεμένος !!!

Στο στόχαστρο ομάδας 4-5 ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκε ένας γνωστός Χρυσαυγίτης στο Αγρίνιο. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός βρισκόταν σε κουρείο, στην πλατεία Εθνικής Ενότητας του Αγρινίου, όταν οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα και του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του, χρησιμοποιώντας αδιευκρίνιστο, μέχρι στιγμής, αντικείμενο.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, οι δράστες είχαν καλύψει το κεφάλι τους με τις μπλούζες που φορούσαν, ωστόσο, αμέσως μετά την επίθεση, όταν και τράπηκαν σε φυγή, τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους αποκαλύφθηκαν.

Στο σημείο της επίθεσης έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικές δυνάμεις, όμως παρά τις εκτεταμένες έρευνες, μέχρι στιγμής οι δράστες παραμένουν άφαντοι.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση υγείας του νεαρού, οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετά την επίθεση μπήκε σε ταξί με προορισμό το νοσοκομείο του Αγρινίου.

Το θύμα φέρεται να είναι γνωστό μέλος της Χρυσής Αυγής και πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταγγείλει ότι δέχτηκε επίθεση, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου