29.5.13

Στάρ βγήκαν... από τα ρούχα τους για καλό σκοπό

Ολόγυμνοι σταρ για τη σωτηρία των θαλάσσιων ειδών!
Τη σωτηρία των θαλάσσιων ειδών που απειλούνται με την υπεραλίευση ανέλαβαν γνωστές προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της οικολογικής οργάνωσης «Fishlove» και φωτογραφήθηκαν γυμνοί, προκειμένου να ενισχύσουν την καμπάνια ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη!
Επώνυμοι από τον χώρο του κινηματογράφου, του θεάτρου και του αθλητισμού φωτογραφήθηκαν χωρίς τα ρούχα τους, συντροφιά με φρούτα της θάλασσας, από τον Ιταλό φωτογράφο μόδας Alan Gelati!
Ανάμεσά τους οι Eileen Atkins και Melanie Laurent, καθώς και η μεγαλύτερη κόρη του Mick Jagger, Lizzy, μαζί με τη μητέρα της, Jerry Hall.
Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες παρουσιάζονται στην γκαλερί «Baudoin Lebon» του Παρισιού από τις 28 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου.
Η «Fishlove», μέσα από το φωτογραφικό έργο της, προσπαθεί να πείσει τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να στηρίξουν τις μεταρρυθμίσεις της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής, που ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Δεκέμβριο, οι οποίες και επιδιώκουν να σταματήσει η υπεραλίευση από το 2015.
Οι επιστήμονες προβλέπουν, άλλωστε, ότι η θαλάσσια ζωή θα εξαφανιστεί ουσιαστικά από τους ωκεανούς στα μέσα αυτού του αιώνα, αν δε ληφθούν μέτρα για την υπεραλίευση.
: The Independent



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου