20.5.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ –Τελικά τι ενημέρωση μας ….σερβίρουν !

Γράφει ο Κάλχας
Απορούμε με ορισμένα τοπικά ΜΜΕ και την θεματολογία που επιλέγουν  να προβάλλουν (Δικαίωμα τους βέβαια ) δεν θα τους κρίνουμε εμείς αλλά οι αναγνώστες τους !
Η Μεσσηνία σήμερα «βράζει » για το  colpo grosso  που στήνεται μέσω επιμελητηρίου και αφορά την οικονομική επιβίωση χιλιάδων ελαιοπαραγωγών της Μεσσηνίας  καθώς και αρκετών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα του ελαιολάδου  εκτός Καλαμάτας.!
Η επέκταση ή όχι του ΠΟΠ Καλαμάτας  σε όλη την Μεσσηνία κατά τους υπευθύνους των τοπικών ΜΜΕ που «θάβουν » την είδηση αλλά και τις αντιδράσεις περνά σε δεύτερη μοίρα γιατί  προέχει πχ.η ….διαφαινόμενη στον Ορίζοντα ρήξη του Τατούλη με τον Αλευρά  κλπ.
Τολμάμε λοιπόν να ρωτήσουμε  π.χ ….
Η σφαγή που έγινε χθές στον ΣΥΡΙΖΑ που κινδυνεύει να γίνει σκορποχώρι  και αυτή την στιγμή είναι ο δεύτερος σε δύναμη πολιτικός σχηματισμός της χώρας δεν ενδιαφέρει τον Μεσσήνιο πολίτη :
«Η διαφαινόμενη ρήξη » μεταξύ Τατούλη –Αλευρά  σύμφωνα  με  τοπικά ΜΜΕ έχει μεγαλύτερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον από τα «συντροφικά μαχαιρώματα  και καρφώματα »  σε ένα πολιτικό σχηματισμό που φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει .
Στον Μεσσήνιο αναγνώστη απομένει  η επιλογή για το τι είδους ενημέρωση  θέλει και στο χέρι του είναι να επιλέξει αν συνεχίσει να στηρίζει ή όχι αυτού του είδους δημοσιογραφία  !

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου