25.5.13

Γρονθοκοπήθηκαν γυναίκες σε Σούπερ -Μάρκετ !!!

Γρονθοκόπημα μεταξύ γυναικών σημειώθηκε στην Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ-μάρκετ και έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία «ήρθαν στα χέρια».
Ειδικότερα, συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο γυναίκες, 25 και 20 ετών, για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ.
Χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο σούπερ μάρκετ κι αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα. Κατά την έξοδό τους όμως, από το κατάστημα έγιναν αντιληπτές από τη 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας την και διέφυγαν επιβιβαζόμενες σε αυτοκίνητο της 25χρονης.
Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επεστράφησαν στη 46χρονη. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν κι άλλα προϊόντα σούπερ μάρκετ, των οποίων η προέλευση διερευνάται.
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου