28.5.13

Θέμα συζήτησης η υποψηφιότητα Μπρεδήμα στην Καλαμάτα!

Θέμα συζήτησης στο...εταιροχρονισμένο εορταστικό τραπέζι του Περιφερειακού Συμβούλου Κώστα Τσαπόγα, ήταν η απόφαση του Θόδωρου Μπρεδήμα να είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας (ανεξάρτητος αυτη τη φορά).
Η συζήτηση ήταν ενδιαφέρουσα, αφου είναι γνωστό πως ο εορτάζον είναι στο περιβάλλον Σταύρου Μπένου, όπως είναι επίσης γνωστό πως οι "μπενικοί" είναι χρόνια σε κόντρα με τον Θ. Μπρεδήμα.
Θυμίζουμε πως στις προηγούμενες εκλογές ο Στ. Μπένος και οι στενοί του φίλοι, κάθονταν συνεχώς στο εκλογικό κέντρο του Π. Τατούλη, ενω στο εκλογικό κέντρο του Μπρεδήμα, δεν πάτησαν καθόλου, παρότι ήταν μόνο...δεκα (10) μέτρα πιο πέρα.
Αντίθετα ο Αντώνης Σαμαράς, περνώντας απο την πλατεία μπήκε στο εκλογικό κέντρο του Θόδωρου και τον χαιρέτησε φιλικά.
Αξίζει πάντως να τονιστεί, πως η απόφαση του Μπρεδήμα, όπως έγινε γνωστή, έκανε αίσθηση στην Καλαμάτα, αφού διέψευσε κάποιους οι οποίοι αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και κάνουν διάφορες συζητήσεις με άλλους έν...δυνάμη υποψηφίους (π.χ Μαργιέλη).
Αυτό το κάνουν επειδή είναι όλοι σίγουροι πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα έχει δικό του υποψήφιο και (ψευδώς) εμφανίζονται ως ...εκπρόσωποι!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου