31.5.13

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - « Επαναστατική γυμναστική » ΣΥΡΙΖΑ στο Βλαχόπουλο !!!

Γράφει ο Κάλχας

Η  «ΚΑΠΗΛΕΙΑ » ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ …. 
ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΛΗΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ !!!

Το «πράσινο χωριό »  Βλαχόπουλο της Μεσσηνίας επέλεξε  ο ΣΥΡΙΖΑ για να αρχίσει την «επαναστατική  του γυμναστική » στην Μεσσηνία ΄

Με πρόσχημα την «απόσπαση» των ενός εκ των δύο αγροτικών ιατρών του Περιφερειακού Ιατρείου Βλαχόπουλου  στο  Κ.Υ. Γαργαλιάνων   για ΕΝΑ μήνα  έφερε το θέμα στην βουλή( εν όψι Δημοτικών εκλογών ) στο συγκεκριμένο χωριό , και χθές βράδυ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την …απόσπαση  συγκεκριμένου γιατρού προς εξυπηρέτηση 15.000 κατοίκων και επισκεπτών που καλύπτει το Κ.Υ.Γαργαλιάνων (λόγω απουσίας ιατρού για προσωπικούς λόγους ).

Το  θέμα λοιπόν...«συγκλονίζει » την Μεσσηνία  και ανάγκασε τον Βουλευτή κο Θαν. Πετράκο να καταθέσει επίκαιρη ερώτηση στον υπουργό Υγείας  για την ….απόσπαση ιατρού διάρκειας ΕΝΟΣ μήνα .

Πιστεύουμε κε Πετράκο όταν κάθε αγροτικός γιατρός της Μεσσηνίας  κάνει χρήση της καλοκαιρινής του αδείας (ΕΝΟΣ μηνός ) να  δείξετε πάλι την ίδια ευαισθησία με διαδοχικές ερωτήσεις  στον αρμόδιο Υπουργό για την εντός… 48 ωρών  αναπλήρωση του .

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσαν  ο Πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Πύλου –Νέστορος ιατρός Παναγιώτης Πετρόπουλος  ο οποίος τόνισε την πάγια θέση  του δήμου για πλήρη στελέχωση του συγκεκριμμένου ιατρείου  ,ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του ιδίου Δήμου Αναστασιος Τσορώνης ( πιθανόν να αναζητά ερείσματα στον …ΣΥΡΙΖΑ για την κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές ),δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου