18.5.13

Επιστολή στους Μουσουλμάνους Ελλάδας-«ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ» !

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η απειλητική επιστολή που εστάλη από αγνώστους προς τη Μουσουλμανική Ενωση Ελλάδας και θέτει χρονοδιάγραμμα απομάκρυνσής τους από τη χώρα, καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν «σφαγές».
Όπως ανακοίνωσε το δ.σ. της Μουσουλμανικής Ενωσης, η συγκεκριμένη επιστολή, που γράφει το απειλητικό μήνυμα σε τρεις γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και αραβικά, έφτασε στα γραφεία της Ενωσης με το ταχυδρομείο.
Το μήνυμα της επιστολής γράφει: «Μουσουλμάνοι Δολοφόνοι, Μέχρι 30 Ιουνίου θα έχετε κλείσει τα μπουρδέλα σας στην Ελλάδα και θα έχετε πάει στο διάολο. Από την 1η Ιουλίου και μετά όσοι είστε ακόμη εδώ θα σας σφάζουμε σαν τα κοτόπουλα στο δρόμο. Γ@&* το Ισλάμ σας, γ@&* το Κοράνι σας και γ@&* τις μάνες σας. Θα χυθεί αίμα».
Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως οποιοσδήποτε έγραψε και έστειλε την ανοιχτή απειλή, χρησιμοποίησε το λογότυπο της Χρυσής Αυγής στο επιστολόγραφο, για να εξυπηρετήσει ενδεχομένως με αυτό τον τρόπο κάποιο σκοπό.
Από την πλευρά της, η Μουσουλμανική Ενωση σημειώνει πως το μήνυμα απευθύνεται στους Μουσουλμάνους και όχι στους μετανάστες και αυτό είναι ενδεικτικό ότι είναι απροκάλυπτο το θρησκευτικό μίσος κατά συνανθρώπων.
«Κάθε Μουσουλμάνος είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και άφοβος να υπερασπιστεί την πίστη του αδιαφορώντας για τη ζωή του. Εδώ βάλλεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, βάλλεται το αίσθημα αλληλοσεβασμού και αρμονικής συνύπαρξης, μεταξύ συμπολιτών αλλά η ορθή αντιμετώπιση βρίσκεται στα χέρια της Πολιτείας που καλείται να διασφαλίσει ότι όλοι οι πολίτες της απολαμβάνουν ισονομία και ότι δεν είμαστε έρμαιο σε κάθε ασύμμετρη απειλή» αναφέρει η ανακοίνωση της Ενωσης.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου