20.5.13

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΤΣΑΤΟΣ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.

Γράφει ο Αντώνης. Α. Αντωνόπουλος
 Δημοσιογράφος - Μέλος ΕΣΗΕΑ 
Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ
-Στη διαδικασία επιτάχυνσης των διεργασιών βρίσκεται η ΑΕΚ ώστε να διεκπεραιωθούν τα προαπαιτούμενα ώστε να πραγματοποιηθεί η διάλυση της ΠΑΕ στις 7 Ιουνίου και στις 9 του ίδιου μήνα να διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες ανάδειξης νέας ηγεσία στην ερασιτεχνική ΑΕΚ. 
Ήδη παρατηρείται στην κυριολεξία πανστρατιά των Αεκτζίδων σε όλα τα επίπεδα. 
Σε ότι αφορά τις επικείμενες εκλογές της ερασιτεχνικής ΑΕΚ διαφαίνεται το ψηφοδέλτιο  Κοτσάτου –Αλεξίου δεν θα έχει αντίπαλο. 
Η συγκρότηση του ψηφοδελτίου των δύο ανδρών με  την στήριξη του Δημήτρη Μελισσανίδη θεωρείται απόλυτο φαβορί με τον Κώστα Κοτσάτο να φέρεται ως ο νέος πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θα έχει υπό την σκέπη της όλα τα τμήματα της «Ένωσης» και φυσικά αυτό του ποδοσφαίρου πλην του τμήματος Βόλεϊ που θα μετατραπεί σε ΤΑΠ και έχει χρέος 400.000 ευρώ. 
Μέχρι πρότινος διαφαινόταν και τάση «Αντιπολίτευσης» σχετικά με τις επικείμενες εκλογές της ερασιτεχνικής με τον υπεύθυνο αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Τζούλιο Συναδινό και τον Χρήστο Πιλάλαη να εμφανίζονται ως επικεφαλής. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ η κίνηση αυτή δεν φαίνεται να μετουσιωθεί σε ψηφοδέλτιο απέναντι από αυτό των Κοτσάτου - Αλεξίου.
 Όπως μάλιστα υποστηρίζεται από στελέχη που ασχολούνται επισταμένως με τα θέματα της ΑΕΚ ο γνωστός για τα Αεκτζήδικα αισθήματα του, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ηθοποιός Γιώργος Πάντζας διαρρήγνυε τα ιμάτια του μέχρι όρκου ότι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας δεν δίνει την έγκριση του αξιολογώντας ότι η αποτυχία ενός ψηφοδελτίου στις εκλογές της ΑΕΚ με την συμμετοχή στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ θα διαμόρφωνε αρνητικό κλίμα και θα είχε αντίχτυπο στην επικοινωνιακή αν μη τι άλλο εικόνα του κόμματος του. 
Πάντως από τις ίδιες πηγές διατηρήθηκαν οι επιφυλάξεις σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Συναδινού που την εκφράζει σχετικά με την υπόθεση του γηπέδου στην νέα Φιλαδέλφεια που είναι διακαής πόθος των Αεκτζήδων και ο νέος πολύ αυστηρός νόμος για το περιβάλλον εγκυμονεί ουσιαστικούς κινδύνους. 
Σε αυτό το ζήτημα η ελπίδα των φίλων της ΑΕΚ εστιάζεται στις εναλλακτικές λύσεις που εκτιμούν ότι θα έχει ήδη υπ’ όψιν του ο Δημήτρης Μελισσανίδης ώστε να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια προκύψουν. 
Μέσα στο κλίμα γενικότερης αναδιοργάνωσης της ΑΕΚ πάντως τα όποια εμπόδια και οι όποιοι «Αντιρρησίες»θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα ισχυρότατο μέτωπο συσπειρωμένων φίλων της ΑΕΚ που συστρατεύεται σε όλα τα επίπεδα για την αναγέννηση της ιστορικής ομάδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου