20.5.13

Οι νέες φυλακές θα γίνουν στο Πάπαρι…λένε οι Αρκάδες..ΒΙΝΤΕΟ

 από το arcadiaportal.gr
Καμία επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης !
Την ανακοίνωση ότι οι φυλακές υψίστης ασφαλείας που θα κατασκευάσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην Πελοπόννησο θα γίνουν τελικά στου Πάπαρι Αρκαδίας έκανε ο πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γιώργος Ζαραφέτας από το Χρυσοβίτσι όπου βρέθηκε για να παραστεί στις εκδηλώσεις για το προσκύνημα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη στην Παναγία.
Ο κ. Ζαραφέτας τόνισε ότι η Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων από την πρώτη στιγμή συναντήθηκε με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και του έθεσε το ζήτημα των φυλακών τονίζοντας ότι η Αρκαδία και ο δήμος Τρίπολης έχει ήδη φυλακές και θα πρέπει και οι νέες φυλακές να γίνουν στην περιοχή και ως παράδειγμα χρησιμοποίησε την Κοζάνη και τα Γρεβενά ενώ τόνισε ότι η Καλαμάτα δεν δικαιούται φυλακές....
Βέβαια το θέμα είναι να ανακοινωθούν επίσημα οι φυλακές από το στόμα του αρμόδιου υπουργού... διαφορετικά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πού τελικά θα κατασκευαστούν, αφού και οι Μεσσήνιοι από την πλευρά τους δηλώνουν πως έχουν διαβεβαιώσεις ότι οι φυλακές θα γίνουν στο νομό τους...
ΔΕΙΤΕ και το βίντεο με τις δηλώσεις:

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Ζαραφέτα σχετικά με τις φυλακές στου Πάπαρι 
ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ! 
Προς την Πανελλαδική Ένωση Αρκάδων
Αρκαδία δεν είναι  μόνο η Τρίπολη, γι’ αυτό θα παρακαλούσα τον πρόεδρο της ένωσης να είναι ποιο προσεκτικός στις διατυπώσεις του. Το θέμα της κατασκευής των φυλακών υψίστης ασφαλείας, δεν είναι αντικείμενο αντιπαράθεσης ανάμεσα στην Τρίπολη και στην Καλαμάτα.
Σύμφωνα με την «ΘΕΜΙΣ» κατασκευαστική, που έχει αναλάβει την κατασκευή των νέων φυλακών, τις περισσότερες προϋποθέσεις, με βάση τα standars που έχει θέσει το υπουργείο δικαιοσύνης (δημόσια έκταση 100 στρεμ. ,επίπεδη, δίπλα στον κόμβο της εθνικής που συνδυάζει την εξυπηρέτηση του υπάρχοντος προσωπικού και την αμεσότητα της πρόσβασης στο εφετείο Καλαμάτας και αποκεντρώνει τις υπηρεσίες) πληρεί η επιλογή του γηπέδου της Μεγαλόπολης.
Ως ένωση όλων των Αρκάδων  λοιπόν στις όποιες επαφές της, οφείλει να προωθεί τα συμφέροντα όλων των περιοχών της Αρκαδίας και να προτάσσει τα πλεονεκτήματα όλων των επιλογών στα θέματα που καταπιάνεται.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Αποστολόπουλος Δημήτρη Περιφ. Συμβ. (Π.Ε. Αρκαδίας)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου