24.5.13

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Βάλθηκε να μας ..τρελλάνει ο Μπέζος !

ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Γ.ΜΠΕΖΟΣ
«Αγωνιζόμαστε να αξιοποιήσουμε και το τελευταίο ευρώ μέσα από το ΕΣΠΑ»


Ένα μεγάλο έργο –το μοναδικό για Δημόσιο Νοσοκομείο στη χώρα- που σχετίζεται με την ενεργειακή εξοικονόμηση και την μείωση των δαπανών ξεκινά την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο  Καλαμάτας.

Πρόκειται για το ενταγμένο έργο στο πρόγραμμα ΕΠΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Περιβάλλοντος προϋπολογισμού 865.000 € σύμφωνα με το οποίο θα αξιοποιείται η ηλιακή ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών  σε ζεστό νερό χρήσης και θέρμανσης για όλο το χρόνο.

Από εβδομάδα 15-20 άτομα από την Αυστρία, με εξειδικευμένη εμπειρία σε θέματα ενέργειας, εγκαθίστανται στο Νοσοκομείο και για 2 μήνες θα δουλεύουν καθημερινά μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας με τις υφιστάμενες κλιματολογικές συνθήκες χρειάζεται περίπου 1.000.000 € για την προμήθεια πετρελαίου σε ετήσια βάση. 
Με το ανωτέρω έργο το κόστος, σύμφωνα με τις οικονομοτεχνικές μελέτες, θα πέσει στο 50%. 
Αυτό είναι έργο!!!!!!! Τα λόγια είναι περιττά!

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος μας δήλωσε:

« Μία συλλογική προσπάθεια και ένας καθημερινός αγώνας 2,5 ετών λαμβάνει σάρκα και οστά με την υλοποίηση ενός ακόμα μεγάλου έργου για το Νοσοκομείο μας. Τα κοινοτικά κονδύλια του ΕΣΠΑ έχουμε πει ότι είναι η μοναδική χρηματοδοτική ευκαιρία και έχουμε χρέος να την αξιοποιήσουμε. Αυτό και  θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Μπράβο στους συνεργάτες μου.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου