30.5.13

Πολιτιστικός και αθλητικός Ιούνιος στην Costa Navarino !











Ταξιδέψαμε στην πανέμορφη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου και ανακαλύψαμε την Costa Navarino, έναν διεθνή, τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών, που σίγουρα αξίζει να γνωρίσετε.

Η επίσκεψη μας στην Costa Navarino έγινε με αφορμή μια νέα πολιτιστική εμπειρία, που προσφέρεται στους επισκέπτες, με την νέα πλατφόρμα σύγχρονης τέχνης “ Engaging Art”. Στην πραγματικότητα όμως είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μια άλλη εμπειρία διακοπών, γεμάτη πολυτέλεια, άψογη εξυπηρέτηση και κυρίως αμέτρητες επιλογές για πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες.
Γιατί στην Costa Navarino, ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις τέχνες και τις παραδόσεις δεν είναι απλά ωραιοποιημένα λόγια ενός καλογραμμένου κειμένου, είναι μια πραγματικότητα, που την ζεις κάθε μέρα.
Χτισμένα σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς φυσικό περιβάλλον, τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών σε εσάς και την οικογένεια σας, προλαβαίνοντας κάθε σας ανάγκη, με τις καλύτερες προτάσεις για χαλάρωση και διασκέδαση.
Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας γεμάτος ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί μια λογοτεχνική εκδήλωση, με καλεσμένη την συγγραφέα των best-seller βιβλίων, “Το Νησί”, “Η επιστροφή” και το “Νήμα”, Victoria Hislop. Η συγγραφέας, που έχει αγαπήσει και αναδείξει την χώρα μας σε παγκόσμιο επίπεδο, θα παρουσιάσει την τελευταία της δουλειά, "The Last Dance".
Στις 8 Ιουνίου εγκαινιάζεται η έκθεση "60 picks per minute", την οποία έχει επιμεληθεί ο εικαστικός Δημήτρης Αντωνίτσης και υποστηρίζεται από το Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα.
Ξεναγώντας μας στην έκθεση, ο κ. Αντωνίτσης μας εισήγαγε στον δικό του δημιουργικό κόσμο. Το project “ Engaging Art” θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να συμμετάσχει ενεργά στην τέχνη, μαζί με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Ετοιμαστείτε λοιπόν να μάθετε αργαλειό και γιατί όχι να είστε και εσείς συνδημιουργοί ενός έργου τέχνης.
Οι τέσσερις καλλιτέχνες, που θα λάβουν μέρος στην έκθεση είναι οι: Δημήτρης Αντωνίτσης (έως τις 9 Ιουνίου), Jeffrey Apoian (10 Ιουνίου έως 4 Αυγούστου), Κωνσταντίνος Λαδιάνος (5 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου), Διονύσης Χριστοφιλογιάννης (9 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου).
Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνονται καλοκαιρινές κατασκηνώσεις golf για παιδιά. Ένα διασκεδαστικό, αθλητικό πρόγραμμα περιμένει παιδιά και εφήβους, μεταξύ 8 και 17 ετών, για να τους εισαγάγει στον κόσμο ενός από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα στον κόσμο. Από τις 17 έως της 21 Ιουνίου, οι μικροί επισκέπτες θα μάθουν golf και θα έχουν τη δυνατότητα ακόμα και να διανυκτερεύσουν είτε με τους γονείς τους στο The Westin Resort ή μόνοι τους στο μοναδικό Sandcastle υπό την εποπτεία της Worldwide Kids Company.
 news.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου