29.5.13

Σίβυλλα (ΒΗΜΑ) - Οι Τούρκοι Μεγιστάνες στην Costa Navrino !!!

Οι Τούρκοι tycoons-golfers, η κάλτσα του Ίθαν και ο Κιάνου Ριβς !!!
Οι Τούρκοι μεγιστάνες είναι ήδη εδώ. Οι πάμπλουτοι γείτονές μας καταφθάνουν με ιδιωτικά αεροπλάνα και πολυτελή yachts, στην Μύκονο, τη Σαντορίνη και το “Costa Navarino".

Η Ελλάδα, η πτωχή ταλαιπωρημένη αυτή χώρα γνωρίζει πλέον μέρες δόξας λαμπρής. Η περιοχή όπου βρίσκεται το πολυτελές συγκρότημα “C.N” που έχτισε πριν μερικά χρόνια ο αείμνηστος Βασίλης Κωνσταντακόπουλος είναι πραγματικά πόλος έλξης.

Οι Turkish tycoons βρίσκονται ήδη εκεί για να πάρουν μέρος σε private τουρνουά golf.
Ένα από τα καλύτερα τουρνουά στην Ευρώπη το οποίο απευθύνεται σε γκόλφερ-κροίσους.

Πολυτελείς σουίτες, καμπάνες, οι μεγάλες βίλλες όπου έχουν διαμείνει ο Ίθαν Χοκ, ο Εμίρης του Κατάρ, ο Ντέιβιντ και η Βικτώρια Μπέκαμ έχουν ήδη «κλειστεί» για τις επόμενες μέρες.

Μαθαίνω ότι πασίγνωστη Τουρκάλα ηθοποιός και ο σύντροφός της, γοητευτικός μεγαλοεπιχειρηματίας έχουν ήδη βρει καταφύγιο στο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Εκεί είναι σίγουρο ότι οι ιδιωτικές τους στιγμές θα παραμείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο επιχειρηματίας-παραγωγός Χρήστος Κωνσταντακόπουλος
Δεν γνωρίζω αν ο νεαρός Χρήστος Κωνσταντακόπουλος θα βρίσκεται στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Μεσσηνίας.

Σίγουρο είναι ότι κ. Κωνσταντακόπουλος εντυπωσίασε τον διεθνή Τύπο με τις επαγγελματικές επιλογές του.

Businessman και κινηματογραφικός παραγωγός. Ο big star Ίθαν Χοκ ο οποίος είχε έρθει πέρυσι στην περιοχή για τα γυρίσματα ταινίας, ανήκει στους στενούς του φίλους.

Η εταιρεία του “Faliro House Productions” είναι πίσω από την ταινία «Πριν τα μεσάνυχτα» με πρωταγωνιστή τον κ. Χοκ ο οποίος είχε δημιουργήσει αίσθηση με τις στιλιστικές επιλογές του.

Οι πελάτες του ξενοδοχείου θυμούνται πέρυσι το καλοκαίρι τον «εκκεντρικό» Ίθαν να κυκλοφορεί με… λαμέ κάλτσες μέχρι το γόνατο, σατέν σορτς και αθλητικά παπούτσια της δεκαετίας του ’80!

Super stars

Big stars και διεθνείς προσωπικότητες του σινεμά, όπως ο μεγαλοπαραγωγός-λάτρης της Ελλάδας Ντέηβιντ Γκέφεν (στην παρέα πάντα βρίσκεται ο Κιάνου Ριβς) αναμένονται στην περιοχή.

Ο Χρήστος είναι μια σημαντική προσωπικότητα πλέον στο χώρο του κινηματογράφου. Επένδυσε τα χρήματά του στην ταινία του Τζημ Τζάρμους με τίτλο “Only lovers left alive” κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ήταν ένα από τα πρόσωπα στις Κάννες το οποίο μέσα από τη σημαντική δουλειά του έστρεψε τους παγκόσμιους προβολείς στην Ελλάδα. Σίγουρα αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι γεμάτο λαμπερά αστέρια…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου