20.5.13

Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφοι και tour operators στην Μονεμβασιά !

Τη Μονεμβασιά επισκέφθηκαν Νοτιοκορεάτες δημοσιογράφοι και tour operators, προσκεκλημένοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και προβολής του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου σε νέες τουριστικές αγορές.
Την κορεατική αποστολή, που συνόδευε η διευθύντρια των Turkish Airlines στην Αθήνα και ο διευθυντής της ίδιας αεροπορικής εταιρίας στη Σεούλ, υποδέχτηκαν και ξενάγησαν στην καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Ντία Τζανετέα και ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Γιώργος Βουνελάκης.

Οι ξένοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι εντυπωσιάστηκαν από τις ομορφιές της Μονεμβασιάς και του λακωνικού τοπίου, ενώ παράλληλα γεύτηκαν παραδοσιακά εδέσματα με τοπικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας υπογράμμισε ότι «η προσέλκυση της νοτιοκορεατικής τουριστικής αγοράς, αποτελεί βασικό στόχο της Περιφέρειας Πελοποννήσου». «Είμαι σίγουρη πως οι επισκέπτες μας θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, γιατί "γεύτηκαν" την πελοποννησιακή φιλοξενία και φεύγουν καταγοητευμένοι από το απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς τοπίο της Μονεμβασιάς» πρόσθεσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου