17.5.13

Τσακώνονται Xρυσή Aυγή και ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είπε πρώτος το Χαίλ Χίτλερ

Συνεχίζεται η άγρια κόντρα ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ μετά τις απίστευτες σκηνές και τα όσα απαράδεκτα ακούστηκαν στην αίθουσα του Κοινοβουλίου μεταξύ των οποίων και το «Χάιλ Χίτλερ». 
Ολα ξεκίνησαν όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης απέβαλε από την αίθουσα τον βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Ηλιόπουλο.
Τότε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς έδωσε το σύνθημα να αποχωρήσουν όλοι οι βουλευτές του κόμματος και κατά την αποχώρηση. Κατά την έξοδο τους από την αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής όμως ακούστηκε τρεις φορές «Χάιλ Χίτλερ». Αμέσως μετά ξέσπασε νέα κόντρα για το ποιος το είπε. Από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωση της κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και κατονομάζει τον βουλευτή τους από τη Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή πως εκείνος το είπε πρώτος.
Από την πλευρά της η Κουμουνδούρου δεν αρνείται πως βουλευτές της είπαν «Χάιλ Χίτλερ» υποστηρίζει όμως πως το είπα ειρωνικά προς τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι το είπαν πρώτοι.
Απο κοντά και το ΠΑΣΟΚ : ορθά αποβλήθηκε απο τη βουλή η χρυσή αυγή
Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είδαμε το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού στην ελληνική Βουλή.
Ορθά αποβλήθηκαν, αλλά αυτό δεν φτάνει.
Ελπίζω ότι όλοι κατάλαβαν την ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου με πρώτο βήμα την ψήφιση του Νομοσχεδίου κατά της βίας και του ρατσισμού, με βάση την πρόταση του ΠΑΣΟΚ.

egiakoumis.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου