2.5.13

Zητούν συγγνώμη από τον Γιώργο για τα 200.000 ευρώ και την Κόστα Ρίκα...

Παραδέχεται μεν με περίσσια ειρωνεία δε η εφημερίδα «Τα Νέα» ότι το ταξίδι του Γιώργου Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα, στο πλαίσιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, δεν κόστισε τελικά 200.000 ευρώ, όπως είχε γράψει προ ημερών, αλλά... έγινε λάθος με ένα μηδενικό.

«Απολογούμαι. Εσφαλα. Οικτίρω...εαυτόν. Κατάπια αμάσητη μια πληροφορία που μου έδωσαν ότι το ταξίδι του Γιώργου, στις αρχές του 2012 στην Κόστα Ρίκα κόστισε περί τις διακόσιες χιλιάδες ευρώ, και το αποτέλεσμα είναι ότι...«εσκοτίσθη ο ήλιος και εσχίσθη το καταπέτασμα του ναού μέσον!» αναφέρει με άρθρο του ο Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος είχε δημοσιεύσει την πληροφορία προ ημερών στη στήλη του.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι προστέθηκε «ένα μηδενικό» και η εσωκομματική θύελλα στο ΠΑΣΟΚ προκλήθηκε από «τη λάθος ανάγνωση από την πηγή μου ενός τιμολογίου από αυτά που σωρηδόν φτάνουν από παντού στην Ιπποκράτους».

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο- απολογία, το ταξίδι Παπανδρέου στην Κόστα Ρίκα δεν κόστισε 200 χιλιάδες, αλλά ούτε και 20.000 όπως αναφέρουν συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού. «Κόστισε 32.333.37 ευρώ για τον Γιώργο και την ακολουθία του (Ζιώγας, Σαββίδης, Λάμψα, Φουντζόπουλος και δύο αστυνομικοί)»...
Πηγή: newpost.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου