21.6.13

15 χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη μητέρα του, κατά λάθος

Με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, 15χρονος πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος -σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις- τη μητέρα του.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου, η 43χρονη γυναίκα βρισκόταν στο εξοχικό της στο χωριό Λάγια με τρία από τα πέντε παιδιά της, όταν ο 15χρονος γιος της κρατούσε το φλομπέρ και το περιεργαζόταν.
Πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο ανήλικος, νομίζοντας ότι τα όπλο δεν ήταν οπλισμένο, το γύρισε προς το κεφάλι της μητέρας του και τράβηξε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να την πλήξει θανάσιμα στο κεφάλι.
Σε κατάσταση πανικού τα δύο αδέλφια του 15χρονου, 25 και 11 ετών, έτρεξαν στο χωριό και ενημέρωσαν τον κοινοτάρχη, ο οποίος έσπευσε στο εξοχικό. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.
Ο 15χρονος, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε από τον αδερφό του στο σπίτι τους στη Λεμεσό, όπου πήγαν και μέλη της Αστυνομίας, η οποία διερευνά σε ποιον ανήκει το κυνηγετικό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή τού 15χρονου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου