29.6.13

Έξαλλο το ΠΑΣΟΚ με τις δηλώσεις Βορίδη-Τον αποκαλεί νοσταλγό της χούντας...

Έντονη και άμεση ήταν η αντίδραση του ΠΑΣΟΚ στα λεγόμενα του Μάκη Βορίδη από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ, όπου ο βουλευτής τόνισε πως υπεύθυνη για την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, είναι η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι ισχυρισμοί του κ. Βορίδη προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στην Ιπποκράτους, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, να απαντά με σκληρό ύφος μέσω Twitter.

Ο κ. Καρύδης χαρακτήρισε τον Μάκη Βορίδη «γνήσιο νοσταλγό του χουντικού παρελθόντος του» και επισημαίνει πως όσο «οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Αναλυτικά:


«Ο Βορίδης μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ έδωσε εξετάσεις υβρίζοντας τον Ανδρέα Παπανδρέου. Συμπεριφέρθηκε ως γνήσιος νοσταλγός του χουντικού παρελθόντος του, για να καλύψει το φτύσιμο από τον Αντώνη Σαμαρά. Οσο οι Βορίδηδες βρίζουν τον Ανδρέα τόσο στην ψυχή του κόσμου ισχυροποιείται η μεγάλη προσφορά του ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης στη χώρα».

Σε ανάλογα αυστηρό ύφος απάντησε και ο Μιχάλης Καρχιμάκης σχολιάζοντας με νόημα:

«Κύριε Μάκη Βορίδη....

Ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια, υπόσταση και ζωή αλλά και ποιοι τον διαπόμπευσαν.

Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλές δεκαετίες χαραγμένοι και ταυτισμένοι στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και τη δημοκρατία.

Η δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε ΟΛΕΣ της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών, της διαίρεσης, της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων, της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης.

Οταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου να είστε πολύ προσεκτικοί.

Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της δημοκρατίας και της πολιτικής και της κοινωνικής»...

crimenet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου