28.6.13

Έντρομος ο Τατούλης για έλλειψη απαρτίας και στο ΤΕΤΑΡΤΟ Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Περιφερεια Πελοποννήσου, αφου ουσιαστικά για τρίτη φορα αναβλήθηκε το Περιφερειακό, λόγω έλλειψης απαρτίας.
Την πρώτη φορά ξεκίνησε κανονικά και κάπου στη μέση της συνεδρίασης...μετρήθηκαν και ήταν "λειψοί"!
Το θέμα αυτό είναι καθαρά πολιτικό, αφου η...απαρτία εξαρτάται απο την πλειοψηφία και όχι απο την ...μειοψηφία, έστω και είναι η ...μείζονα!
Η πολιτικη διάσταση είναι εκ του γεγονότος πως οι περισσότεροι σύμβουλοι του Τατούλη προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του 2009 τότε που ήταν αυτοδύναμη Κυβέρνηση και είχε στηρίξει τον ...τότε ανεξάρτητο συνδυασμό του Τατούλη.
Τώρα που όλα έχουν αλλάξει, οι σύμβουλοι έχουν χάσει τα ...αυγά και τα ...πασχάλια.
Απο τη μια βλέπουν μια Κυβέρνηση συνεργασίας Ν. Δ-ΠΑΣΟΚ και απο την άλλη τον Τατούλη να ψάχνεται για χρίσμα απο τη Ν. Δ!
Ετσι αρκετοί είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται πως δεν έχουν καμία τύχη για να ξαναεκλεγούν, ενω κάποιοι άλλοι πιστεύουν πως αν απο τώρα είναι "καλά" παιδιά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα διασωθούν με την ...μεταγραφή που σχεδιάζουν.
Κάποιοι άλλοι που εκλέγονταν με την βοήθεια βουλευτικών γραφείων τώρα ξέρουν πως οι πολίτες δεν ανταποκρίνονται σε ...εντολές βουλευτών, πολιτευτών και κομματαρχών. Ετσι στρέφονται στις δικές τους ...δυνάμεις και ...ονειρεύονται Δημαρχίες, υπέρεκτιμώντας την "προσωπική" εκλογική τους δύναμη.
Ο Πέτρος Τατούλης γνωρίζει τις ανησυχίες τους αλλα...ποσώς τον ενδιαφέρει. Διότι εάν τον στηρίξει η Ν. Δ (όπως επιθυμούν κάτι εξωτερικοί σύμβουλοι προερχόμενοι απο την Ντόρα) θα απευθυνθεί σε διαφορετικό εκλογικό σώμα απ´ ότι το 2009!
       ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Το πρόβλημα είναι όμως υπαρκτό, σε ότι έχει να κάνει με τις συνεδριάσεις του Π. Σ.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί η έλλειψη απαρτίας.
Γι αυτό πρόκειται να ληφθούν μέτρα...!
Θα ενεργοποιηθεί η παράγραφος του νόμου περί...απουσιών, για την αντικατάσταση των...απόντων με αναπληρωματικούς.
Κανείς δεν θέλει να παει στις εκλογές και να έχει αντικατασταθεί. Δηλαδή να μην είναι...τίποτα.
Όμως κάτι τέτοιο θέλει την αποφασιστική θέση του προέδρου Γιώργου Πουλοκέφαλου. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι διατεθημένος να το...προσφέρει ο κ. Πρόεδρος στον Τατούλη.
Φυσικά θα προηγηθεί της οποιασδήποτε ...ακραίας ενέργειας η γνωστή μέθοδος Τατούλη. Θα βάλλει την Εύη για ...παράκληση των Συμβούλων να πάνε στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Astritis

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου