8.6.13

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ-Αύριο το πρωί Καθαρίζουμε τον Όρμο Ναυαρίνου !!!

Ο Δή­μος Πύ­λου-Νέ­στο­ρος σε συ­νερ­γα­σί­α με τον Σύν­δε­σμο Ε­πι­χει­ρή­σε­ων Του­ρι­στι­κής Α­νά­πτυ­ξης Πύ­λου, τους Ε­παγ­γελ­μα­τί­ες της Γι­ά­λο­βας και την C­o­s­ta N­a­v­a­r­i­no συμ­με­τέ­χουν στην πα­νελ­λα­δι­κή εκ­στρα­τεί­α ε­θε­λον­τι­κών κα­θα­ρι­σμών α­κτών, βυ­θού και άλ­λων φυ­σι­κών πε­ρι­ο­χών, «Κα­θα­ρί­στε τη Με­σό­γει­ο 2013».  
Στα πλαί­σια της δρά­σης δι­ορ­γα­νώ­νε­ται κα­θα­ρι­σμός στον Όρ­μο του Ναυ­α­ρί­νου, την Κυ­ρια­κή 9 Ι­ου­νί­ου , στις 08:30 π.μ.
Οι ε­θε­λον­τές θα χω­ρι­στούν σε ο­μά­δες 3-5 α­τό­μων (εν­δε­χο­μέ­νως και πε­ρισ­σο­τέ­ρων ό­ταν πρό­κει­ται για μι­κρά παι­διά) και θα α­να­λά­βουν την ευ­θύ­νη για πε­ρι­ο­χές που ε­κτεί­νον­ται α­πό το Κά­στρο της Πύ­λου μέ­χρι και το Δι­βά­ρι. Έ­να ά­το­μο α­πό κά­θε ο­μά­δα θα συμ­πλη­ρώ­νει και το σχε­τι­κό φύλ­λο κα­τα­γρα­φής των α­πορ­ριμ­μά­των, για τους σκο­πούς της έ­ρευ­νας που δι­ε­ξά­γει το Δί­κτυ­ο ΜΕ­ΣΟ­ΓΕΙ­ΟΣ S­OS πά­νω στο θέ­μα της ρύ­παν­σης. 
Τα μέ­σα για την συλ­λο­γή των α­πορ­ριμ­μά­των θα δι­α­τε­θούν α­πό το Δί­κτυ­ο ΜΕ­ΣΟ­ΓΕΙ­ΟΣ S­OS και το Δή­μο Πύ­λου – Νέ­στο­ρος.

Τα ση­μεί­α συγ­κέν­τρω­σης θα εί­ναι τρί­α:
  1. Κι­ό­σκι Λαν­τζέ­ρη­δων, Πύ­λος
  2. Μώ­λος Γι­ά­λο­βας
  3. Αν­τλι­ο­στά­σιο, Δι­βά­ρι
Με­τά τον κα­θα­ρι­σμό θα α­κο­λου­θή­σει και μπά­νιο στο Δι­βά­ρι. Ό­λα τα παι­διά θα πρέ­πει α­πα­ραι­τή­τως να συ­νο­δεύ­ον­ται α­πό ε­νή­λι­κα.
Τη­λέ­φω­να ε­πι­κοι­νω­νί­ας: 27230 22148, 27230 91105, 27233 60246

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου